Bayern - Anadolu Efes CANLI İZLE

THY Avrupa Ligi 25. hafta maçında Anadolu Efes deplasmanda Bayern Münih’e konuk oluyor. Basketbol severleri ise Bayern – Anadolu Efes maçının hangi kanalda yayınlanacağı arayışında… Peki Bayern – Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar…

Bayern - Anadolu Efes CANLI İZLE

Anadolu Efes bu akşam zorlu bir deplasmana Bayern Münih’e konuk oluyor. Playy-Off’ta kalmayı garantileyen ve liderlik koltuğunda yer alan Anadolu Efes’in 21 galibiyeti, 3 mağlubiyeti bulunuyor.

Almanya’daki zorlu mücadele, Audi Dome’da oynanacak. Karşılaşma Türkiye saati ile 22.30’da başlayacak.

Peki basketbol severlerin de heyecanla beklediği zorlu mücadele  Bayern Munih – Anadolu Efes maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Almanya’daki kritik mücadele Bayern Munih - Anadolu Efes karşılaşması Bein Sports 3 ekranlarından naklen yayınlancak.

Bayern Munih – Anadolu Efes bein sports 3 şifresiz nasıl izlenir?

Bayern Munih – Anadolu Efes mücadelesini Digiturk üyeleri bein sports 3’ten şifresiz izleyebilecek. Bein sports 3 şifresiz beinconnect’ten de izlenebilecek.

Avrupa’da 683. maç

Anadolu Efes, zorlu rakibi Bayern Münih karşılaşmasıyla birlikte Avrupa kupalarında 683. maçına çıkacak. Lacivert-beyazlı takım, bu kulvarda oynadığı 682 müsabakada 385 galibiyet ve 297 yenilgi yaşadı. Anadolu Efes, Avrupa Ligi'nde ise çıktığı 434 maçın 228'ini kazandı, 206'sından ise mağlup ayrıldı.