Bayern Münih - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'de geçen sezon beklentileri veremeyen Fenerbahçe, yeni sezon için de hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip hazırlık maçı kapsamında Audi Cup'ta Bayern Münih ile karşılaşacak. Peki taraftar Bayern Münih - Fenerbahçe karşılaşmasını hangi kanalda saat kaçta izleyecek?

Bayern Münih - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ligin tartışmasız en iddialı ekiplerinden Fenerbahçe, 2019-2020 Sezonunda lige bomba gibi bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Sarı-lacivertli ekip kamp çalışmaları yanı sıra hazırlık maçlarıyla da takımının eksiklerini görmek ve gidermek için 30 Temmuz Salı günü Almanya Bundesliga devi Bayern Münih ile Audi Cup'ta karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçeli taraftarların merak ettiği soru ise Bayern Münih - Fenerbahçe maçının hangi kanalda yayınlanacağı.

Fenerbahçe - Bayern Münih Smart Spor canlı

D Smart platformanunda yer alan Smart Spor kanalı Bayern Münih - Fenerbahçe Audi Cup hazırlık maçını canlı olarak yayınlayacak. Fenerbahçe Alman rakibi Bayern Münih ile bugün yani 30 Temmuz Salı günü saat 21:30’da karşı karşıya gelecek. Mücadele Smart Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Diğer maçta ise Real Madrid ile Tottenham, TSİ 19.00'da karşı karşıya gelecek.

İlk günün kazanan takımları, yarın final karşılaşmasında mücadele edecek. Birinci maçlarda mağlup olan ekipler ise üçüncülük mücadelesi yapacak.

Turnuvada her maç 90 dakika oynanacak ve beraberlik halinde doğrudan penaltı atışlarına gidilecek. Seyirciler, 2 günde 4 takımı izleme fırsatı bulacak. Bir bilet, aynı gün oynanan 2 maç için de geçerli olacak.