Bayramda evlatlık olduğunu öğrendi, dehşet saçtı

33 yaşındaki Erdal Doğan, annesi ile birlikte tatil için memleketi Kayseri'ye geldi. Bayram günü vakit geçirdiği akrabalarında öz annesi sandığı İfakat Doğan'ın yengesi olduğunu öğrenen Erdal Doğan deliye döndü.

Bayramda evlatlık olduğunu öğrendi, dehşet saçtı

Üvey evlat olduğu yıllardır kendisinden saklanan Erdal Doğan, cinnet getirerek üvey annesi İfakat Doğan'ı 5 el ateş ederek öldürdü. Erdal Doğan daha sonra başına doğrultuğu tabancayı ateşleyerek intihar etti.

Yaşadıkları Almanya'dan Kurban Bayramı'nı geçirmek üzere anne bildiği İfakat Doğan ile birlikte Kayseri'deki evlerine gelen Erdal Doğan, akrabaları ile vakit geçirdiği sırada, bir akrabası kendisine aslında evlatlık olduğunu söyledi.

 Gerçek ağır geldi, cinnet getirdi

Yıllar önce öz babası Ahmet Doğan'ın kendisini çocuğu olmayan amcası Ferhat Doğan ve yengesi İfakat Doğan'a evlatlık verdiğini öğrenen Erdal Doğan bu gerçeğe inanamadı. Uzun zamandır Almanya'da yaşayan genç evlatlık olduğuna dair hiçbir şey duymamıştı.

Hazır olmadığı bu gerçeği duyan Erdal Doğan, yıllarca anne bildiği yengesi İfakat Doğan7a evde bulunan tabanca ile 5 el ateş etti.  Ardından kendi başına tabanca dayayan Erdal Doğan, intihar etti.

 

Öz babası oğlunun öldüğünü duyunca sinir krizi geçirdi

Ardı ardına silah sesleri duyan komşuları polise haber verdi. Emniyet ekipleri her ikisinin de yaşamanı yitirdiğini belirledi. Olayı duyan Erdal Doğan'ın öz babası Ahmet Doğan olay yerine gelerek, sinir krizi geçirdi. Ahmet Doğan, telefonda bulunan oğlunun fotoğrafına bakarak gözyaşı döktü. Muhammed Erdal Doğan ve İfakat Doğan'ın cenazeleri yapılan incelemenin ardından Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.