BBP meydanlara iniyor, ilk durak Malatya...

"Sevdamız Türkiye, Hedef 2023" ve "Cumhurla Birlik’te Kazanacağız’’ sloganlarıyla Malatya'da başlayacak mitingler, Denizli, Kocaeli, Şanlıurfa, Adana ve Ordu'yla devam edecek.

BBP meydanlara iniyor, ilk durak Malatya...

Büyük Birlik Partisi'nden seçim startı açıklaması yapıldı. BBP'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemiz, 2023 yılında, Cumhuriyetin 100. yılını kutlamaya hazırlanırken, 2023 seçimleri de ülkemizin istiklal ve istikbal mücadelesinde büyük önem arz ediyor.

Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi'nin sağladığı istikrarla, küresel bir aktör haline gelme yolunda önemli adımlar atan Türkiye Cumhuriyeti'nin istikbaline gölge düşürmeye çalışanlara karşı, Cumhurla birlikte mücadelemize devam edecek ve inşallah kazanacağız.

Büyük Birlik Partisi 2023'de yapılacak

Cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekili genel seçimlerine büyük bir titizlik ve özveri ile hazırlanıyor. 2023 seçimlerininin milletimiz için taşıdığı hayati önemin bilinciyle, meydanlarda vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici liderliğinde, "Sevdamız Türkiye, Hedef 2023" ve "Cumhurla Birlikte Kazanacağız" sloganlarıyla mitinglerimize başlıyoruz. İlk mitingimizi, 6 Kasım Pazar Saat 14.00'te kadim medeniyetlerin beşiği Malatya'da, Soykan Meydanı’nda yapacağız. Siz değerli basın mensupları ve tüm halkımızı davet ediyoruz.

13 Kasım 2022 Pazar günü Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici, Ankara Arena’da Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın "İlk Oyum Cumhur’a ilk oyum Birliğe" sloganıyla düzenleyeceği gençlik buluşmasında binlerce gence hitap edecek. Mitinglerimiz, 20 Kasım’da Denizli’de, 27 Kasım’da Kocaeli’de, ‘"Sevdamız Türkiye, Hedef 2023" ve "Cumhurla Birlikte Kazanacağız" sloganlarıyla devam edecek. Aralık ayında ise Şanlıurfa, Adana ve Ordu’da, meydanlarda halkımızla buluşacağız. Tüm vatandaşlarımızı, Büyük Birlik Partimize ve Cumhur İttifakı’na destek için meydanlara bekliyoruz.