Bebek beklerken, kardeş oldukları ortaya çıktı

Tartışma platformu Reddit'te ismini vermeyen bir kişi okuyanları dehşete düşüren bir not paylaştı. Baba olmaya hazırlanan adım, eşiyle kardeş olduğunu öğrendiklerini ve çaresiz kaldıklarını yazdı.

Bebek beklerken, kardeş oldukları ortaya çıktı

Kardeş olduklarını kabullenemeyen çiftin en büyük endişesi ise bebeklerinin egelli doğma ihtimali. 

Reddit'in tartışma platformunda başlarını gelene paylaşan adam, eşinin de kendisinin de öz babaları ile bir bağlantıları olmadığını, üvey kardeş olduklarını da yeni öğrendiklerini yazdı.

 İngiliz Daily Star gazetesinin yer verdiği habere göre, bebek bekleyen çiftin babaları ortak, anneleri ayrı.  İkisi de anneleri ile büyümüş ve babaları ile görüşmüyor. Ve ikisinin de annesi, çocuklarının doğum belgelerine babalarının isimlerini yazdırmamış. Bu da çiftin gerçeği çok sonra öğrenmelerine neden olmuş.

Sekiz yıllık birlikteliklerini evlilikle noktalayan çift, mutlu birlikteliklerine bir de bebek katmaya karar verdi. Şu an 2020 yılında doğacak bebeklerinin doğumu bekliyorlar.

  "Biyolojik babam hâlâ hayatta fakat onunla hiçbir ilgimiz yok” yazan adam, içlerini kemiren şüphe nedeni ile DNA testi yaptırdıklarını ve üvey kardeş olduklarını öğrendiklerini anlattı. Olaydaki sır ise, çifti bu şüpheye neyin düşürdüğü oldu. 

"Bebek için endişeliyiz"

Yaşadıkları bu zor durum nedeni ile eşine olan duygularının hiç değişmediğini anlatan adam, ancak bu durumu çocuklarına nasıl anlatacakları konusunun büyük bir sorun olduğunu yazdı.

"Derin endişelerim var.  Bu çocuğumuzun sağlık sorunları olacağı anlamına gelirse, karım şahsen kürtaja inanmıyor ve ilk hamileliğini sonlandırmak istemiyor. Ben de bunu istemem. Yani bekleyip göreceğiz ve en iyisini umacağız.” diye yazan, ilk çocuklarının sağlıklı olması halinde, bir daha bebek olmaması için neler yapabileceği konusunda yardım istedi.