Bebek sahilde cinsel ilişkiye girmişlerdi! Yaptığı savunma "yok artık" dedirtti

Bebek sahilde cinsel ilişkiye giren çift ülke gündemine oturmuştu. Savcının "Neden bunu yaptınız?" sorusuna adamın yaptığı savunma "pes" dedirtti.

Bebek sahilde cinsel ilişkiye girmişlerdi! Yaptığı savunma "yok artık" dedirtti

İstanbul Bebek sahilinde, halka açık alanda Carmen Maria T. ile cinsel ilişkiye giren ve 'cinsel saldırı' ve 'hayasızca hareketler' suçlarından tutuklanan Özgür Kavi'nin yargılanmasına başlandı. Savcının neden açık alanda cinsel ilişkiye girdiklerini sorması üzerine Kavi, "Bizim yaptığımız kazayla olan bir şey, ben böyle bir şey yapmak istemezdim" şeklinde cevap verdi. Kavi'nin cevabı "pes" dedirtti.

Kadının akıl hastası olduğunu bilmediğini iddia etti

Özgür Kavi savunmasında, "Kadının akıl hastası olduğunu bilmiyordum. Böyle bir durumla burada olduğum için üzgünüm. Kadın kendi isteğiyle benimle birlikte oldu. Durumu tam anlatamıyorum, benim de psikolojim iyi değil. Olay günü arkadaşımla yüzüyordum. Ben madde bağımlısıyım. 2-3 kez kadın yanımıza geldi, alkol ve sigaramızı almış. O an maddenin etkisindeydim. Kadının kesinlikle üzerine yürümedim. Olay kadının rızasıyla ve benim madde etkisinde olmamdan dolayı gerçekleşmiştir. Burada ben de mağdurum. Daha önce de kadını orada görmüştüm. Ben kadının akıl sağlığının yerinde olmadığını bilsem, o hareketi yapmazdım. Olayın yaşanmasından bir ay önce madde bağımlılığından kurtulmak için tedavi görmüştüm. Son 10 gün önce de hastaneye yatmak içinde başvuru yapmıştım" dedi.

"Kazayla olan bir şey"

Savcının neden açık alanda cinsel ilişkiye girdiklerini sorması üzerine Kavi, "Bizim yaptığımız kazayla olan bir şey, ben böyle bir şey yapmak istemezdim" şeklinde cevap verdi.

"Dış görünüşünden akıl sağlığı yerinde olmadığını belli ediyordu"

Duruşmada tanık olarak dinlenen Z. K., "Olay gününde zorlama gibi bir durum yoktu. İki tarafın da rızasında olan bir şeydi. Dış görünüşünden akıl sağlığı yerinde olmadığını belli ediyordu. Düzgün giyimli değildi" diye konuştu.

Kavi'nin tutukluluk halinin devamına karar verildi

Mahkeme heyeti, sanık Özgür Kavi'nin tutukluluk halinin devamına karar verdi. Heyet, dinlenmeyen tanığın zorla getirilmesine ve müşteki sanık Carmen Maria T.'nin daha önce tedavi gördüğü Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavi evraklarının istenilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.