Bekarlığa böyle veda etti

Merve Özbey, geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda bulunan bir gece kulübünde arkadaşları tarafından sürpriz bekarlığa veda partisine katıldı.

Bekarlığa böyle veda etti

Bir yıldır birlikte olan Merve Özbey ve Kenan Koçak çifti, geçtiğimiz ay nişanlanmıştı. Ünlü çift, 19 Ocak tarihinde gerçekleşecek düğünü, 9 Şubat 2020 tarihine çekti. Tarihin değişmesinin nedeni ise geçtiğimiz haftalarda evinin merdiveninden düşerek ayak parmaklarını kıran Merve Özbey, düğününde rahatça oynamak istemesiydi. 

Posta'nın haberine göre; Zincirlikuyu Raffles Hotel’de gerçekleşecek düğünde mekanın süslemesi için bir organizasyon şirketiyle anlaşıldı. Merve Özbey ve Kenan Koçak tüm hazırlıklara toplam 600 bin lira harcadı.

Geçtiğimiz akşam Merve Özbey'e, Nişantaşı'nda bulunan bir gece kulübünde arkadaşları tarafından sürpriz bekarlığa veda partisi düzenlendi. Özbey, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Bekarlığa böyle veda etti - Resim : 2

Merve Özbey geceyle ilgili, "Aslında bir şey yapmak niyetinde değildik. Ama Kenan'ın ablası ve arkadaşlarım böyle bir sürpriz yaptı. Çok güzel bir geceydi" dedi. 

Gazetecilerin, "Peki Kenan Bey'de bekarlığa veda partisi yapacak mı? İzin verdiniz mi?" sorusuna Özbey yanıt verdi.

Bekarlığa böyle veda etti - Resim : 3

 

Şarkıcı, "Öyle şey olur mu? Tabii ki izin veriyorum. Herkes istediği şeyi yapabilir. Evleniyoruz diye bir şeyleri kısıtlamaya gerek yok. Ben gönlümü birleştirdiğim, sevdiğim birisiyle bir hayat yoluna çıkıyorum. Dolayısıyla arkadaşlarım bir şeyler yaptıkları zaman mutlu oluyorum" dedi.

Sosyal medyada geceyle ilgili Özbey ve arkadaşları birçok paylaşım yaptı. Bekarlığa veda partisinin en dikkat çeken detayı ise Merve Özbey'in arkadaşlarının, Kenan Koçak'ın maskesini takması oldu. 

Bekarlığa böyle veda etti - Resim : 4