Beni Affet dizisinin yıldızının şaşırtan değişimi! Eski halinden eser kalmadı

Beni Affet adlı gündüz kuşağı dizisiyle tanınan ve Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç’in başrolünü oynadığı Ramo dizisinde rol alan yıldız oyuncu İlkay Kayku'nun şaşırtan değişimi gündem oldu.

Beni Affet dizisinin yıldızının şaşırtan değişimi! Eski halinden eser kalmadı

Beni Affet dizisinde Sevgi karakteriyle parlayan ve ardından Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinde rol alan ünlü oyuncu İlkay Kayku'nun son halini görenler tanıyamadı.

Ünlü oyuncu İlkay Kayku'nun şaşırtan değişimi görenleri hayrete düşürdü. Kayku'nun eski halinden eser kalmadı.

Beni Affet dizisinin yıldızının şaşırtan değişimi! Eski halinden eser kalmadı - Resim : 1

Sosyal medya hesabı Instagramdan pozlarını takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncunun tarzı dikkat çekti.

Beni Affet dizisinin yıldızının şaşırtan değişimi! Eski halinden eser kalmadı - Resim : 2

Kayku'nun kısa saçlı ve dövmeli hali ise takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Beni Affet dizisinin yıldızının şaşırtan değişimi! Eski halinden eser kalmadı - Resim : 3Instagramda 201binden fazla takipçisi bulunan başarılı oyuncunun pozlarına ise beğeni yağdı.

İlkay Kayku Atalay kimdir?

İlkay Kayku Atalay 14.11.1972 doğumlu ve 44 yaşındadır. Kastamonu'da doğan İlkay Kayku Atalay, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. 2002 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nun sınavını kazandı ve oyuncu olarak görev aldı. 2008 yılında ise Bahçeşehir Üniversitesi “İleri Oyunculuk Yüksek Lisans Programı’nı bitirdi. Birçok tiyatro oyununda ve farklı televizton projelerinde yer aldı.

Beni Affet dizisinin yıldızının şaşırtan değişimi! Eski halinden eser kalmadı - Resim : 5

1993 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu.

2004 yılına kadar özel sektörde çevirmen ve dış ticaret uzmanı olarak görev yaptı. 2002 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu’nun açtığı oyunculuk sınavını kazandı. 2006 yılına kadar bu tiyatroda oyuncu olarak görev aldı. 2006 yılında burslu olarak kabul edildiği Bahçeşehir Üniversitesi “İleri Oyunculuk Yüksek Lisans Programı’nı 2008 yılında tamamladı.

Beni Affet dizisinin yıldızının şaşırtan değişimi! Eski halinden eser kalmadı - Resim : 6

2008-2009 sezonunda “Canlar Tiyatrosu”nun “Yangın Yeri Maraş” ve “Simurg” adlı projelerinde, 2009-2011 sezonunda ise “Ekin Tiyatrosu”nun “Heccav” ve "Memleketin Birinde" adlı projelerinde oyuncu olarak görev aldı. İlkay Kayku son olarak "Beni Affet" dizisinde Sevgi karakterini canlandırdı.