Benim Adım Melek 51. Bölüm full izle

TRT'nin sevilen dizilerinden Benim Adım Melek dizisinin 51. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için ise Benim Adım Melek son bölüm internete yüklendi. İşte 3 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan Benim Adım Melek 51. bölüm...

Benim Adım Melek 51. Bölüm full izle

Benim Adım Melek dizisinin 51. bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. 3 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Benim Adım Melek dizisinin 51. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Benim Adım Melek dizisi 50.bölümde ne olmuştu?

Halil’in Melek ile yüzük takmasına tahammül edemeyen Alpay, Halil’e hesap sorar. Aile hem Melek’in durumu hem Kadriye’nin erken doğum riski sebebiyle telaş içerisindedir. Gülşad ise Ömer’in hevesle hazırladığı sürprizin mahvolmasından ötürü kendini suçlu hissetmektedir. Sürprizin bozulmasında karısının payı olduğunu anlayan Cumali, Zümrüt’e hesap sorar. Bu arada Vildan, Zümrüt’ün yaptıklarından ötürü bir çözüm aramaya başlar. Zümrüt, Defne ve Ömer’e engel olmaya çalışırken kendini hiç ummadığı bir durumda bulur. Halil Alpay’dan ötürü çaresizlik içinde kalmıştır. Melek ise onun bu halini kendince anlamlandırmaya çalışır. Defne’ye hayallerinin peşinden gidebileceği bir yol açılır.

Benim Adım Melek dizisi 51.bölüm izle

Benim Adım Melek dizisi 51.bölümü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Benim Adım Melek dizisinin konusu nedir?      

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek’in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Melek’in hayattaki en kıymetlileri: çocukları… Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

Benim Adım Melek dizisi oyuncuları kimdir?

  • Melek - Nehir Erdoğan
  • Halil - Kutsi
  • Nefise - Şerif Sezer
  • Alpay - Kaan Çakır
  • Ömer - Mustafa Mert Koç
  • Defne - Rabia Soyturk
  • Kerem - Ulvi Kahyaoğlu
  • Funda - Ece Özdikici