Benim Adım Melek 57. Bölüm full izle

TRT'nin sevilen dizisi Benim Adım Melek dizisinin 57. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için ise Benim Adım Melek son bölümde; Seyitali, Halil’i hapisten çıkaracak ifadeyi veren Alpay’a konağın tapusunu devreder. İşte 17 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Benim Adım Melek 57...

Benim Adım Melek 57. Bölüm full izle

Benim Adım Melek dizisinin 57. bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. 17 Mart 2021 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Benim Adım Melek dizisinin 57. Bölümünde; Alpay taburcu olmuştur. Seyitali, Halil’i hapisten çıkaracak ifadeyi vermesi durumunda Alpay’a konağın tapusunu devretmekte kararlıdır. Cumali, Seyitali’nin bir şeyler çevirdiğini anlar. Alpay, Seyitali ile yaptığı anlaşmaya engel olmaması için ortadan kaldırmaya karar verdiği Kenan’ı, karşısında görünce ne yapacağını bilemez. Ortadan bir anda kaybolan İdris’in hayatından endişe eden Alpay çareyi kaçmakta bulur.

Ömer Defne ile birlikte Karadağ konağında kalmaya kararlıdır ancak bunu ailelere nasıl söyleyeceklerini bilemezler. Zeynel nişanlısı Ünzile’ye verdiği sözü sonunda tutar. Halfeti’ye doğru yola çıkarlar. Ama Beyhan çifte kumruları yalnız göndermez ve Kerem ile İkra’yı da peşlerine takar. Bu Kerem ile İkra’nın yakınlaşmasına sebep olur. Zümrüt olanı biteni gizlemeye ve anlayışlı babaanne rolünü sürdürmeye devam etse de Defne’yi kovduğu gerçeğini saklayamaz. İşte, Benim Adım Melek 57.bölüm full izle

Benim Adım Melek dizisi 56.bölümde ne olmuştu?

Defne’yi konağa geri getirmeye çalışan Zümrüt tam başaracakken olan biteni öğrenen Ömer’in verdiği karar her şeyi içinden çıkılmaz bir hale sokacak. Herkes Alpay ölecek mi diye korkuyla beklerlerken sonunda iyi haber gelir. Alpay uyanır. Ancak Halil’in hapisten kurtulması Alpay’ın vereceği ifadeye bağlıdır. Kenan Vildan ile karşılaşır ve sonunda onunla konuşurŞirhanlar ve Karadağlar Alpay’ı ifade konusunda ikna etmeye çalışırken yalnız değillerdir. Kenan da Alpay’ı sıkıştırır. Cumali, Seyitali ve Kerem birbirlerinden habersiz Alpay’ı ifade konusunda ikna etmek için konuşmaya giderler.

Benim Adım Melek dizisi 57.bölüm izle

Benim Adım Melek dizisi 57.bölümü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Benim Adım Melek dizisinin konusu nedir?      

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek’in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

Benim Adım Melek dizisi oyuncuları kimdir?

  • Melek - Nehir Erdoğan
  • Halil - Kutsi
  • Nefise - Şerif Sezer
  • Alpay - Kaan Çakır
  • Ömer - Mustafa Mert Koç
  • Defne - Rabia Soyturk
  • Kerem - Ulvi Kahyaoğlu
  • Funda - Ece Özdikici