Benim Adım Melek 59. Bölüm full izle

TRT'nin sevilen dizilerinden Benim Adım Melek dizisinin 59. bölümü yayınlandı. Benim Adım Melek son bölümde; Halil yeniden nikah günü alır. Haberi alan Zümrüt bağ evine gidip hazırlıklara başlar. İşte 31 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Benim Adım Melek 59. bölüm…

Benim Adım Melek 59. Bölüm full izle

Benim Adım Melek dizisinin 59. bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. 31 Mart 2021 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Benim Adım Melek dizisinin 59. Bölümünde; Zümrüt’ün yokluğunda derbeder olan Cumali sonunda Zümrüt’üne kavuşur. Ömer, Zümrüt’ün dönüşüne sevinse de konaktan ayrılma kararının arkasında durur. Ama Defne, Ömer’in bu kararının karşısındadır. Halil yeniden nikah günü alır. Haberi alan Zümrüt bağ evine gidip hazırlıklara başlar. Mecburen Adana’ya yerleşen Alpay’ın aklı Antep’te kalmıştır. Ne yapıp edip dönmeyi düşünse de Kenan işini sağlama almıştır. Herkes mutluluğa doğru yol alırken Seyran, Gülce’nin yokluğunda perişandır. Mithat karısının haline dayanamaz ve bu işi çözmeyi aklına koyar. İşte, Benim Adım Melek 59.bölüm full izle

Benim Adım Melek dizisi 58.bölümde ne olmuştu?

Mithat ve Seyran, Gülce’nin babası ile gittiği haberiyle yıkılırlar. Mithat, avukat İhsan’dan yardım ister ama ne Gülce’den ne de Erdal’dan bir iz yoktur. Zümrüt’ü Halfeti’de bulacağını düşünen Cumali yanına Seyitali’yi de alarak yola çıkar. Cumali, Zümrütsüz perişanken Defne de olanlardan dolayı kendisini suçlar. Ömer, karısı Defne’nin arkasında durur ve onu destekler. Kenan, çukura attığı Alpay’ı ölüme doğru gönderirken Funda öyle bir şey der ki Kenan’ın son anda kafası karışır. 

Benim Adım Melek dizisi 59.bölüm izle

Benim Adım Melek dizisi 59.bölümü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Benim Adım Melek dizisinin konusu nedir?      

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek’in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

Benim Adım Melek dizisi oyuncuları kimdir?

  • Melek - Nehir Erdoğan
  • Halil - Kutsi
  • Nefise - Şerif Sezer
  • Alpay - Kaan Çakır
  • Ömer - Mustafa Mert Koç
  • Defne - Rabia Soyturk
  • Kerem - Ulvi Kahyaoğlu
  • Funda - Ece Özdikici