Benim Adım Melek 60. Bölüm full izle

TRT'nin sevilen dizilerinden Benim Adım Melek dizisinin 60. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için ise Benim Adım Melek son bölümde; Melek ve Halil hayal ettikleri mutlu sona kavuşur. İşte 7 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Benim Adım Melek 60. bölüm…

Benim Adım Melek 60. Bölüm full izle

Benim Adım Melek dizisinin 60. bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. 7 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Benim Adım Melek dizisinin 60. Bölümünde; Melek ve Halil hayal ettikleri mutlu sona kavuşacaklardır. İki ailenin de beklediği gün gelmiş, heyecanla ve mutlulukla son hazırlıklar yapılır. Cumali ve Seyitali’nin dünür olma mutluluğu telaşlarından okunur. Defne ve Ömer de dedelerine bu mutlu günde yardım ederler. Adana’daki Alpay Halil tarafından yollanan davetiyenin öfkesini kusacak yer arar. Funda’nın engellemeye çalışması işe yaramaz ve soluğu Antep’te alır. Kenan çarşıda Vildan ile karşılaşır. Vildan’ın düğün alışverişi için yaptığı listeyi ele geçiren Kenan, listedeki yazıyı görünce beyninden vurulmuşa döner. Kenan’ın içine şüphe tohumları ekilmiştir. Alışveriş listesini yazan Vildan’sa, mektupları yazan kimdir? Melek ve Halil’i handaki yemeğe bekleyen iki ailenin sevincine Alpay yine gölge olur. İşte, Benim Adım Melek 60.bölüm full izle

Benim Adım Melek dizisi 59.bölümde ne olmuştu?

Zümrüt’ün yokluğunda derbeder olan Cumali sonunda Zümrüt’üne kavuşur. Ömer, Zümrüt’ün dönüşüne sevinse de konaktan ayrılma kararının arkasında durur. Ama Defne, Ömer’in bu kararının karşısındadır. Karı koca arasındaki bu fikir ayrılığında Ömer geri adım atacak mı yoksa Ömer ve Defne arasında yeni bir kriz bizi mi bekliyor? Halil yeniden nikah günü alır. Haberi alan Zümrüt bağ evine gidip hazırlıklara başlar. İkra ve Kerem, buldukları ipuçları ile Zeynel’in kapısına dayanırlar. İkra’nın abisi gerçekten o mudur? Düğün arifesinde öldü bildikleri kardeşler kavuşacak mıdır yoksa ortalık daha da mı karışacaktır? Mecburen Adana’ya yerleşen Alpay’ın aklı Antep’te kalmıştır. Ne yapıp edip dönmeyi düşünse de Kenan işini sağlama almıştır. Herkes mutluluğa doğru yol alırken Seyran, Gülce’nin yokluğunda perişandır. Mithat karısının haline dayanamaz ve bu işi çözmeyi aklına koyar. 

Benim Adım Melek dizisi 60.bölüm izle

Benim Adım Melek dizisi 60.bölümü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Benim Adım Melek dizisinin konusu nedir?      

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek’in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

Benim Adım Melek dizisi oyuncuları kimdir?

  • Melek - Nehir Erdoğan
  • Halil - Kutsi
  • Nefise - Şerif Sezer
  • Alpay - Kaan Çakır
  • Ömer - Mustafa Mert Koç
  • Defne - Rabia Soyturk
  • Kerem - Ulvi Kahyaoğlu
  • Funda - Ece Özdikici