Benzin 25 lirayı geçti! Benzin ve motorine zam mı geldi? İstanbul, İzmir, Ankara güncel benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorine zam gelmesi bekleniyordu. Benzin ve motorine zam mı geldi? Kötü gelişme gece yarısından sonra yaşandı. Benzin ve motorine zam geldi. Benzin 25 lirayı geçerken, motorinin litresi 24,45 TL oldu. İşte, İstanbul, İzmir, Ankara güncel benzin ve motorin fiyatları...

Benzin 25 lirayı geçti! Benzin ve motorine zam mı geldi? İstanbul, İzmir, Ankara güncel benzin ve motorin fiyatları

Vatandaşlar güne akaryakıt fiyatlarına yapılan zamla uyandı. Araç sahiplerini üzeen gelişme sonrasında herkes benzin ve motorin fiyatllarına yapılan zamı merak etti. Benzinin fiyatı 70 kuruş olurken, motorinin fyatı 97 kuruş birden arttı. Akaryakıtta üst üste yapılan zamlar vatandaşı canından bezdirdi.

BENZİN 25 LİRAYI GEÇTİ

Dolar kurunun 16 olması ve petrol fiyatlarındaki artış akaryakıt fiyatlarındaki artışı tetikledi. Benzin ve motorine henüz dün yapılan zammın ardından bugün tekrar zam yapıldı. Benzin fiyatları 25 TL'yi geçerken, motorin fiyatları 24 lirayı geçti. Daha dün benzine 1 TL 45 kuruş, motorine ise 1 TL 38 kuruş zam yapılmıştı. Bugün yapılan zamla beraber iki günde yapılan zam 2 TL'yi aştı.

İstanbul, İzmir, Ankara güncel benzin ve motorin fiyatları

Yeni zamlarla beraber benzin ve motorinde son durum şöyle oldu:

İstanbul'da benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak 24,99 liraya, Ankara'da ise 25,10 liraya, İzmir'de de 25,11 liraya yükseldi.

Yine İstanbul'da motorin fiyatı yaklaşık olarak 24,38 liraya, Ankara'da 24,49 liraya İzmir'de ise 24,50 liraya yükseldi.

İstanbul güncel akaryakıt fiyatları ise şu şekilde:

İstanbul Avrupa yakasından bir litre benzin alacaksanız 24,99 TL ödemek zorunda kalacaksınız. Bir litre motorin alacasksanız da 24,90 TL ödeyeceksiniz.

İstanbul Anadolu yakasından bir litre benzin alacaksanız 24,99 TL, bir litre motorin alacaksanız da 24,38 TL ödemek zorundasınız.

Ankara güncel akaryakıt fiyatları ise şu şekilde:

Ankara'dan bir litre benzin alacaksanız 25,07 TL, bir litre motorin alacaksanız 24,48 TL ödeyeceksiniz.

İzmir güncel akaryakıt fiyatları ise şu şekilde:

İzmir'den bir litre benzin alacaksanız 25,09 TL, bir litre motorin alacaksanız 24,49 TL ödemek zorundasınız.