Benzin, motorin ve LPG’de indirim! Arabası olan sürücülere müjde

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan sonra benzin, motorin, LPG alışverişini daha avantajlı hale getirmek isteyenler bankaların kampanyalarını araştırıyor ve bu noktada Ziraat Bankası’nın kampanyası devreye girdi. Banka, yaptığı kampanya sayesinde benzin, motorin ve LPG’de indirim uygulatacak.

Benzin, motorin ve LPG’de indirim! Arabası olan sürücülere müjde

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar, vatandaşları zorlamaya devam ediyor. Son zamların ardından sürücüler gözlerini kampanyalara çevirdi. Sürücüler, kampanyalardan faydalanmak için fırsat kolluyor. Bu sürücülerle ilgili güzel haberler de geldi. 

Ziraat Bankası'nın kampanyası devreye girdi. Bu kampanya ise 15 Şubat’a kadar geçerli olacak. Milyonlarca sürücü akaryakıt kampanyalarına ilgi gösterdi ve TotalEnergies istasyonlarında 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 75 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi. Kazanılan bu puanlar ise bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutardan 75 TL indirim yapılacak.

15 Şubat'a kadar devam edecek

1 Ocak-15 Şubat 2023 tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 75 TL Bankkart Lira verileceği bildirildi ve kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den veya SMS ile katılım sağlanabileceği ifade edildi.

SMS gönderilmesi gerekiyor

Bankadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "SMS ile katılım sağlamak için TE2023 yazıp 4757’ye Bankamızda kayıtlı Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait cep telefonu numaralarından SMS gönderilmesi gerektiği belirtilen Ziraat Bankası duyurusunda KKTCell operatörlerine ait numaralardan ise +905327524757’ye SMS gönderilmesi gerekiyor.