Beren Saat ile Kenan Doğulu gece girdikleri partiden 07.00'de ayrıldı

Kenan Doğulu ile Beren Saat çiftinin gece başlayıp sabah 07’ye kadar süren ve sadece Magazin Hattı’nın görüntülediği eğlence gecesinde neler yaşandı?

Dünyaca ünlü Güney Koreli DJ Peggy Gou Beyoğlu’ndaki Tersane İstanbul'da sahne aldı. Konseri şov dünyasının birçok ünlü ismi izledi. Eşi Kenan Doğulu’yla her yerde el ele göze göze olan Beren Saat konseri izlemeye kız arkadaşıyla geldi.İlerleyen Saatlerde Kenan Doğulu da konser alanına geldi.

Beren Saat ve Kenan Doğulu konser sonrası Galata’da bir mekânda düzenlenen after partide soluğu aldı. Sabah 07.00’ye kadar eğlenen çift, arkadaşları ve mekân görevlileriyle vedalaşıp araçlarına bindi.

Can Tursan’la yaşadığı beraberlikle dikkatleri üzerine çeken ahu Yağtu konseri bir erkek arkadaşıyla beraber izledi. Yağtu son dönemde oğlu Kemal için açtığı ‘nafaka indirim’ davası nedeniyle arasının gergin olduğu eski eşi Cem Yılmaz’ın ‘Erşan Kuneri’ adlı dijital dizisini izlemediğini söyledi.

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir konsere menajeri Meltem Karaata’yla beraber geldi. Yaptığı dergi çekimleriyle dikkat çeken Doğandemir, kadın şarkıcıların cesur sahne kostümleri nedeniyle karşılaştığı engelleri değerlendirdi ve “Her zaman yanlarındayım” dedi.

Gecede peş peşe iki pişti olayı da yaşandı. Konseri izleyenler arasında Müge Boz’un eşi Caner Erdeniz ve Erdeniz’in 2 yıl önce kendisini taciz iddiasıyla cezaya mahkûm ettiren sosyal medya danışmanı Deniz Bulutsuz da vardı. Caner Erdeniz, motorcu kaskıyla tek başına konser alanına giriş yaptı. Caner Erdeniz’in ardından ozan güven’e de darp davası açan Deniz Bulutsuz etkinliğe arkadaşlarıyla beraber geldi. Ozan Güven’le arasındaki darp davasının karar duruşması 9 Haziran’da görülecek olan Bulutsuz, ünlü oyuncu mahkemede “Beni kullanarak şöhret olmak istiyor” dediği için yine röportaj vermemeye dikkat etti.

Geçen haftalarda da Magazin Hattı kamerasına bir erkek arkadaşıyla takılan Bulutsuz sorularımıza sessiz kaldı.

Bir diğer pişti ise Tuba Ünsal ile eski eşi Mirgün Cabas arasında yaşandı. Ünsal ismini gizlediği yeni sevgiliyle el ele konser alanına giriş yaptı. Bu sırada kameramızı gören ikili, panik olup birbirinden uzaklaştı.

Mirgün Cabas ise konsere sevgilisi Zeynep Yüksektepe’yle geldi. DJ Doğuş Çabakçor, meslektaşı Peggy’nin performansını sevgilisi Asya Hocaoğlu’yla takip etti.

Konseri izlemeye gelen model ve tasarımcı Umut Eker çıkışta soruları yanıtladı. Eker, iş ortağı ve yakın arkadaşı Didem Soydan’ın yeniden barıştığı Burak Deniz’le çok mutlu olduğunu anlattı.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı da konseri izlemeye gelenler arasındaydı. Etkinlik sonrası after parti için Galata’daki mekâna geçen Subaşı, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Subaşı’na geçen aylarda ayrıldığı Mısırlı sevgilisi Medo’nun Serenay Sarıkaya’nın bir pozunun altına “Muhteşem parça” yorumunu yazdığı hatırlatıldı.

Amsterdam'da yaşayan Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan İstanbul'a gelir gelmez soluğu Peggy Gou konserinde aldı. Alkan, after partiden sabah saatlerinde ayrıldı.