12 yıl sonra bir araya gelen Beren ile Kıvanç'ın yeni filmleri ile ilgili detaylar belli oldu

Aşk-ı Memnu dizisiyle fırtınalar estiren ikili 12 yıl sonra yeni bir filmde bir araya geliyor. Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'ın başrol oynayacağı filmin adının ne olacağı merak ediliyordu, ayrıntılar belli oldu.

12 yıl sonra bir araya gelen Beren ile Kıvanç'ın yeni filmleri ile ilgili detaylar belli oldu

Sadece Kanal D ekranlarında yayınlandığı dönemde değil, tekrarlarında bile reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinin başrol oyuncuları Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ, 12 yıl sonra yeniden bir araya gelecek. İkilinin hayranlarını şimdiden heyecan sardı. Filmin İstanbul çekimleri tamamlanırken, tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre filmin adının ne olacağına henüz karar verilmezken kod adı belli oldu.

12 yıl sonra bir aradalar

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’u Hilal Saral’ın yönettiği efsane dizi Aşk-ı Memnu’nun ardından 12 yıl sonra buluşturan aşk filmi büyük bir heyecanla bekleniyor. Gönenç Uyanık’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmi şu günlerde Zeytin Ağacı dizisi fırtınalar estiren güçlü kalem Nuran Evren Şit yazdı. OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam’ın imza attığı filmin adı ve konusu merak konusuydu.

Last Call for İstanbul

Henüz Türkçe adına karar verilmeyen filmin İngilizce bir kod adı var; Last Call For İstanbul (İstanbul İçin Son Çağrı)… Filmde Beren Saat’in Serin, Kıvanç Tatlıtuğ’un ise Mehmet karakterine hayat verdiği öğrenildi. Last Call For İstanbul’un Türk oyuncuları arasında Senan Kara’nın yer aldığı ortaya çıkmıştı. Kara filmde psikoloğu oynuyor.  Serin ve Mehmet’in yolu New York’a düşüyor. Hikâyede iki büyük aşığın geçmişleriyle hesaplaşmaları sarsıcı sahnelerle anlatılıyor.