Beren Saat ve Kenan Doğulu evlilik yıl dönümlerini unuttular

Boşanacakları iddiaları nedeni ile büyük hayal kırıklığı yaşayan Beren Saat ve Kenan Doğulu hayranlarının gözleri bugün ünlü çiftin hesaplarında kutlama mesajı aradı. Ancak ne Beren Saat ne de Kenan Doğulu evlilik yıl dönemleri nedeni ile bir paylaşım yapmadı.

Beren Saat ve Kenan Doğulu evlilik yıl dönümlerini unuttular

Ünlü çiftin herhangi bir kutlama mesajı paylaşmaması bir nevi boşanma dedikodularını da doğrulamış oldu. 

 Birbirine en çok yakıştırılan Beren Saat-Kenan Doğulu çiftinin evliliğindeki çatlak kapanmışa benzemiyor. İkili her ne kadar bu konuda açıklama yapmasa da, yanyana gözükmüyor.  Ünlü çiftin evliliklerinin 5. yılını deviremeyecekleri konuşuluyor. 

 Her gün  başanacaklarına dair yeni bir iddia ortaya atılan çift bugün de yaptıkları değil ancak yapmadıkları bir ayrıntı ile sosyal medya gündemine düştü. Evlilik yıl dönümleri olmasına karşı çiftlerden ne yazık ki sevgi dolu bir paylaşım gelmedi.

20154'te 29 Temmuz'da Los Angeles'daki Malibu sahilinde evlenen çiftin evlilik yıl dönümlerinde Kenan Doğulu romantik sözlerle eşine olan aşkını dilemişti. Ancak bu yıl böyle bir paylaşımda bulunmadı.

Beren Saat ve Kenan Doğulu evlilik yıl dönümlerini unuttular - Resim : 3

 

Ünlü çiftin evliliklerindeki kriz, Beren Saat'in kendi doğum günü olan 26 Şubat'ta paylaştığı mesajla su yüzüne çıkmıştı. Beren Saat, doğum günü mesajında yıllar öncesi kaybettiği sevgilisini anarak tüm takipçilerini şaşırmıştı. 

Beren Saat ve Kenan Doğulu evlilik yıl dönümlerini unuttular - Resim : 4