Berkay, masa krizi hakkında ilk defa konuştu

Berkay, Eser Yenenler ve Berfu Yıldız çiftinin düğününde Murat Dalkılıç ile yaşanıldığı iddia edilen masa krizi hakkında ilk defa konuştu. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' programında Berkay ve Murat Dalkılıç küslüğünü yorumladı.

Berkay, mahkemelik olduğu Arda Turan'la 23 yıllık dostu Murat Dalkılıç'ın görüşmesine içerlenmiş ve Murat Dalkılıç'ı sosyal medya hesabından takipten çıkarmıştı.

Uzun süredir küs olan Dalkılıç ve Berkay, ilk kez Eser Yenenler ve Berfu Yıldız’ın düğününde karşı karşıya geldi. Ancak ikili arasında masa krizi yaşandığı iddia edildi. Rezervasyonları aynı masada yazılan ikiliden Dalkılıç'ın bu durumdan rahatsız olunca masayı terk ettiği söylendi. Berkay ilk kez bu iddialar hakkında tv100 kameralarına konuştu.

Berkay, "Biz öyle bir olay yaşamadık. Herkes bir şey yazdı. Orası bir düğün ve eğlenmeye gittik. Kendi halimizdeydik, herkes arkadaşımızdı. Ne bir kriz, ne bir konuşma oldu. İkimizde o zihniyette insanlar değiliz. Bizim arkadaşımızın en mutlu günüydü. Biz orada krizi geçtim herhangi bir şey söz konusu değildi. Biz inanılmaz eğlendik." açıklamasında bulundu.