Berkay'dan Okan Bayülgen ile Uyksuzlar Kulübü'nde 'Arda Turan' açıklaması

Arda Turan ile arasında yaşanan ve magazin dünyasına bomba gibi düşen kavgayla ilgili şarkıcı Berkay, Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'nde açıklamalarda bulundu.

tv100 ekranlarında Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü’nün konuğu olan şarkıcı Berkay, konuyla ilgili olarak, “Biz sadece yapılan terbiyesizliğin kabul edilmesi ve özür dilenmesini istiyoruz. Daha sonra iki delikanlı erkek erkeğe karşılıklı oturur problemi çözeriz” dedi.

Emirgan'da bulunan bir gece kulübünde başlayan kavga, mekânın dışına taşmış ve Arda Turan Berkay'a kafa atarak ünlü sanatçının burnunu kırmıştı. Berkay'ın olay yerinde bulunan bir taksiyle hastaneye kaldırılmasının ardından, Arda Turan ve arkadaşları şarkıcının bulunduğu hastaneye gitmiş daha sonra gelişen olaylar kapsamında olay adli makamlara taşınmıştı.

Tarafların yaptığı açıklamaların yanı sıra, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in ve Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan’ın yaptığı açıklamalar da oldukça konuşuldu.

Olayı yaşadığı günkü duruşu ile bugünkü duruşu arasında hiçbir farkın olmadığını söyleyen Berkay Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü’nde şu açıklamalarda bulundu;

“Bir olay yaşandı ve benim burnum kırıldı. Yanımda eşim vardı. Erkekler için yanınızda eşiniz varken böyle bir olay yaşanmasının ne demek olduğunu herkes gayet iyi anlayabilir.

Eşin yanındayken 4-5 adamın böyle bir olay gerçekleştirmeye çalışması ve sonra bu olayı inkâr etmesi olayın devamında hastanesi vs. birçok şeyin olmasının üzerine biz sadece (kendi ailem adına konuşuyorum) mahkeme de de aynı şekilde söyledik. Yapılan terbiyesizliğin kabul edilmesi ve özür dilenmesini istiyoruz” dedi.

“14 tane konserime gidemedim”

Berkay sözlerine şöyle devam etti;

“Sağlık problemimden dolayı sözleşmeli birçok işim iptal oldu. O dönem 14 tane konserime de gidemedim. Tüm bunlara rağmen dedim ki; Her şeyi silerim. Hiç bir şey problem değil. Bizim tek istediğimiz, yapılan terbiyesizliğin kabul edilmesi ve özür dilenmesi. Daha sonra iki delikanlı erkek erkeğe karşılıklı oturarak problemi nasıl çözerse, nasıl çözecek ise, o şekilde oturur çözeriz. Ancak bu çağrımıza bir yanıt gelmediği için, belki de özür dilemeyi doğru bulmadıkları için kendi tercihi de olabilir herkese saygı duyuyorum ama yargı süreci devam edecek” ifadelerini kullandı.

“Ömrüm son bulsa dair asla vazgeçmem”           

Berkay “Ben adaletin muhakkak tecelli edeceğini düşünüyorum ve hayatımda hiçbir şeyi hiçbir zaman avuçlarımın içinde bulduğumu hatırlamıyorum. Ömrüm son bulsa dair. Sonucu ne olursa olsun. Bu olaydan da asla vazgeçeceğimi düşünmüyorum. Çünkü burada söz konusu olan ailem” dedi.