Berkay'ın 7 bin 500 TL’lik terlikleriyle ilgili ilginç yorum

Ünlü popçu Berkay, 7 bin 500 TL’lik terlikleriyle ilgili soruya hangi yorumu yaptı?

Ünlü popçu Berkay, eşi Özlem Ada Şahin’le Etiler’de bir AVM’den yeni taşındıkları ev için alışveriş yaptı. Alışveriş merkezinden önce elinde torbalarla Özlem Ada Şahin çıktı. Şahin, yeni evin ihtiyaçlarının bitmek bilmediğini belirtti. Özlem Ada Şahin geçen günlerde eşiyle baş başa tatile çıkmıştı.

Şahin, 31 Temmuz’da 3 yaşına basacak olan büyük kızı Arya’yı pandemi nedeniyle önümüzdeki yıl kreşe göndermek istemediğini söyledi.

Eşinin ardından AVM’den çıkan Berkay, sıcaklarda maske takmanın zorluğuna değindi. Ünlü popçunun ayağındaki 2 bin TL’ye aldığı terlikleri dikkat çekti.  Berkay’ın geçen günlerde giydiği 7 bin 500 TL’lik terlikleri de çok konuşulmuştu.

“Kırgınım ona” adlı yeni şarkısı büyük ilgi gören popçu, 27 Temmuz Pazartesi günü Açıkhava’da sahne alacağını açıkladı. Berkay, 5 bin 500 seyirci kapasiteli Harbiye Açıkhava’daki pandemi önlemlerine uygun yeni oturma düzenini anlattı.

3 ay arayla kolunu iki kez kırdığını hatırlatan ünlü popçu, 4 ay boyunca çalışmadığı için yaşadığı maddi kayıp için isyan etmek yerine şükrettiğini ifade etti. Önümüzdeki günlerde bu kez çocuklarıyla tatile gideceklerini belirten Berkay, tıpkı eşi gibi ev alışverişinin bitmemesinden yakındı.