Berrak Tüzünataç'ın eski ve yeni sevgilisi yakın arkadaş çıktı

“Sefirin Kızı” dizisinden ayrılan ve Cem Yılmaz’ın “Erşan Kuneri” adlı dijital projesine hazırlanan Uraz Kaygılaroğlu, Berrak Tüzünataç’la yaşadığı sürpriz ilişki hakkında neler söyledi?

Sefirin Kızı” dizisinden ayrılan ve Cem Yılmaz’ın “Erşan Kuneri” adlı dijital projesine hazırlanan Uraz Kaygılaroğlu, şu günlerde Berrak Tüzünataç’la yaşadığı ilişkiyle gündemde... Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın sosyal medyadan yaptıkları canlı yayınlar sırasında yakınlaşan ikili, aşk haberleri çıktıktan sonra peş peşe şu açıklamaları yapmıştı.

Uraz Kaygılaroğlu ile “Her şeyden önce arkadaşız” dediği Berrak Tüzünataç hafta içi ilk kez birlikte görüntülendi. Arnavutköy’de ünlü bir balıkçıya giden ve cam kenarına oturan ikili, ilişkilerini dosta düşmana ilan etti. Uraz Kaygılaroğlu’nun menajerinin de eşlik ettiği çift, sık sık kahkaha atarken kameralara yansıdı. Kaygılaroğlu ile Tüzünataç balıkçıdan beraber ayrıldı.

Oldukça keyifli görünen Uraz Kaygılaroğlu, çıkışta “İlişkinizle ilgili birkaç kelime alsak” diyen muhabirlere “iki kişilik bir şey zaten” cevabını verdi.

Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzünataç’ın beraber görüntülenmesinin hemen ardından sosyal medyada çok konuşulacak bir görüntü ortaya çıktı. Tüzünataç’ın birkaç ay öncesine kadar aşk yaşadığı Ali Yörenç ile yeni sevgilisi Uraz Kaygılaroğlu’nun beraber oyun oynarken videosu yayınlandı.

Aşk hayatındaki hıza kimsenin yetişemediği Berrak Tüzünataç, yaz başında iş insanı Berk Suyabatmaz’dan ayrılmış, çeşme tatili sırasında Ali Yörenç'le sevgili olmuştu. Yörenç’le ilişkisini İstanbul’a taşıyan ve sosyal medyadan ilan eden ünlü oyuncu, sevgilisinin annesi usta senarist Ece Yörenç’le de çok iyi anlaşıyordu. Birkaç ay içinde Ali Yörenç’ten ayrılıp Uraz Kaygılaroğlu ile sevgili olan 36 yaşındaki güzel oyuncu, paylaştığı eğlenceli videolarla da dikkat çekiyor.