Beşiktaş Abdullah Avcı ile anlaştı

Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın başına geçmesiyle birlikte yeni teknik direktör arayışları içinde olan Beşiktaş, Abdullah Avcı ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Göksel Gümüşdağ da konu ile ilgili olarak kısa bir açıklamada bulundu.

Beşiktaş Abdullah Avcı ile anlaştı

Beşiktaş, Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı. Haberde Abdullah Avcı'nın, Başakşehir'le yollarını ayırmak için görüştüğü kaydedildi.

Şenol Güneş'in Milli Takım ile anlaşması sonrası Teknik direktör arayışları içerisinde olan Beşiktaş, Abdullah avcı ile anlaşmaya vardı. 

TRT Spor'da yer alan habere göre Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesi ile ilgili Başkan Fikret Orman ve yöneticiler fikir birliğine varmış durumda.

Beşiktaş'a yeşil ışık yakmıştı

Beşiktaş'ın, Avcı ile görüştüğü bir süredir yazılırken Abdullah Avcı da geçen günlerde bir açıklama yapmış ve Beşiktaş'a yeşil ışık yakmıştı.

Medipol Başakşehir cephesiyle de görüşmeler yapılıp, bayram tatilinden önce durum resmiyete dökülmek isteniyor.

Avcı dönemi bitti, Okan Buruk dönemi başladı

Çaykur Rizespor'la yollarını resmen ayıran Okan Buruk'un Başakşehir'in yeni teknik direktörü olduğu öğrenildi. Okan Buruk'un menajeri yaptığı açıklamada, " Okan hoca, Başakşehir'le anlaşma sağladı. Abdullah Avcı'nın Başakşehir'den ayrılmasının ardından imzayı atacak" ifadelerini kullandı.

Buruk'tan veda mesajı

Teknik direktör Okan Buruk Çaykur Rizespor'a veda mesajında, "Unutulmayacak anılarla ayrıldığımız Çaykur Rizespor'a yeni sezonda başarılar diler, tüm kalbimle, dualarımla onların yanında olduğumu belirtir, bir gün tekrar birlikte çalışmayı ve aynı heyecanı yaşamayı umut ederim" ifadelerini kullandı. 

Göksel Gümüşdağ'dan açıklama

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı ile ilgili olarak, "Yarın saat 12.00'de Abdullah Avcı ile kulüp binasında bir araya geleceğiz. Görüşmeden sonra gerekli açıklamalar yapılacaktır" dedi.