Beşiktaş Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye Süper Lig 6. hafta maçında Beşiktaş ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Beşiktaş - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş - Adana Demirspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş ve Adana Demirspor Türkiye Süper Lig 6. hafta maçında mücadele verecek. Futbolseverler ‘Beşiktaş Adana Demirspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaş Adana Demirspor maçı muhtemel 11’ler neler? ’ sorularına yanıt arıyor. Peki, Beşiktaş - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ VE ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Adana Demirspor maçı 21 Eylül Salı akşamı Vodafone Park Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Adana Demirspor saati ile 20:00’de başlayacak ve BEİN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ VE ADANA DEMİRSPOR MAÇININ HAKEMİ KİM?

Türkiye Süper Lig 6.hafta Beşiktaş ve Adana Demirspor maçının hakemi henüz açıklanmadı.

BEŞİKTAŞ VE ADANA DEMİRSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ: Ersin, Montero, Nsakala, Welliton, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Josef, Pjanic, Rachid Ghezzal, Kenan Karaman, Batshuayi

ADANA DEMİRSPOR: Ferhat Kaplan, Tayyib Talha Sanuç, Kaan Kanak, Jonas Svensson, Semih Güler, Sinan Kurt, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Assambalonga, Pa Dibba, Mario Balotelli