Beşiktaş aradığı golcüyü buldu... Son dakika Beşiktaş'tan transfer haberleri 4 Ağustos 2020

Son dakika Beşiktaş haberlerine göre Siyah-beyazlı ekip aradığı golcüyü Yunanistan'da bulud. Beşiktaş'ın transfer listesinde Choupo-Moting'in yanı sıra Altınordu ve Buca'dan genç futbolcular yer alıyor. İşte Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri...

Beşiktaş aradığı golcüyü buldu... Son dakika Beşiktaş'tan transfer haberleri 4 Ağustos 2020

Son dakika Beşiktaş'tan transfer haberlerine göre Beşiktaş, PAOK forması giyen 24 yaşındaki golcü Chuba Akpom ile ilgileniyor. 1.86 boyundaki oyuncu için Yunan ekibi 2 milyon euro bonservis istiyor.

Jens Jonsson açıkladı

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Jens Jonsson, siyah-beyazlı kulübe yeşil ışık yaktı. Danimarkalı orta saha oyuncusu, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada, "Bir Danimarkalı futbolcunun Beşiktaş veya ülkenin büyük takımlarından birinde oynaması kolay değil. Buralarda oynamak Real Madrid'de oynamak gibi. Beşiktaş'a gidebilirim ve bundan gurur duyarım" dedi.

Wellington Nem iddiası

Beşiktaş'ta transferde hareketli dakikalar yaşanıyor. Siyah-Beyazlı takım Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldız kanat oyuncusu Wellington Nem ile temas kurduğu öğrenildi.

N'Sakala tamam

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Alanyaspor'la yollarını ayıran Demokratik kongolu sol bek Fabrice N'Sakala ile 2+1 yıllığına anlaşmaya vardı.

Sandro Wagner ikna edilmeye çalışılıyor

Çin'in Tianjin Teda takımından ayrılan ve boşta olan golcü futbolcu Sandro Wagner için Beşiktaş ilk teması sağladı. Siyah-beyazlılarda transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, 32 yaşındaki golcü futbolcunun menajeri Felix Frey'le görüşerek teklifte bulundu. Bonservisi elinde olan yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, bu transferi 10 Ağustos'a kadar bitirmeyi hedefliyor.

Karius'tan kötü haber

Beşiktaş'ta, pandemi dönemindeki alacaklarını gerekçe göstererek sözleşmesini fesheden Alman kaleci Loris Karius'la ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Gazeteci Fatih Doğan'ın paylaştığı bilgilere göre UEFA, Beşiktaş'ı haksız buldu. Siyah-beyazlılar Karius'un alacakları tahsil edecek. Kulübe bununla ilgili yazı gönderildiği de ifade edildi.

Wellinton transferi

Gelecek sezon defans hattına yapılacak transferlere odaklanan Beşiktaş'ın önceliği Aytemiz Alanyaspor'dan Welinton oldu. Siyah-beyazlı ekip, bu ismin alternatifini de belirledi. Kara Kartal, teknik direktör Sergen Yalçın'ın listesinde yer verdiği eski öğrencisi Teenage Hadebe'yi gündemine aldı. Yönetimin, küme düşen Yeni Malatyaspor'dan taliplerinin artması nedeniyle ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 24 yaşındaki Zimbabveli oyuncu için Welinton görüşmelerinin nihai sonuca varmasını beklediği öğrenildi.

Genç Bucalı gündemde

Sergen Yalçın ile yakaladığı çıkışı yeni sezonda da sürdürmek isteyen Beşiktaş'ta transfer girişimleri bugünlerde hız kazanmış durumda. Birçok isimle temas halinde bulunan siyah-beyazlılar listesine son olarak, İzmir ekiplerinden Bucaspor'da forma giyen 19 yaşındaki Oğuz Aydın'ı aldı. Sivasspor da bu oyuncuyu istiyor.

Marcelo iddiası

Süper Lig'in bitmesiyle birlikte Beşiktaş'ta transfer hareketliliği de başladı. Yıllık 3.4 milyon Euro maaş alan Vida'yla yolları ayırmak için gelen teklifleri değerlendirmeye alan siyah-beyazlılar, eski yıldızı Marcelo'yu takıma dahil etmek istiyor.

N'Sakala tamam

Gelecek sezon her türlü sıkıntıya rağmen Süper Lig'de şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş yönetimi ve teknik direktör Sergen Yalçın, ilk transferi resmen gerçekleştirdi. N'Sakala, Alanyaspor’un sözleşme uzatma talebini kabul etmemiş ve Fenerbahçe'nin senelik 1.2 milyon Euro'luk teklifini de geri çevirip, yıllık 1 milyon Euro'ya Siyah-Beyazlılar'la anlaşmıştı. Deneyimli oyuncuyla 2+1 yıl üzerinden bir sözleşme yapıldığı bildirildi.

Bonservisi elinde

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın gündemine Choupo- Moting geldi. Fransız ekibi PSG ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan 31 yaşındaki santrfor Choupo- Moting, menacerler aracılığıyla Kara Kartal’a önerildi. Güçlü fiziği ile ön plana çıkan Kamerunlu futbolcu için Siyah-Beyazlı yönetimin maliyet araştırması yapacağı gelen haberler arasında.

3 Altınordulu

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da forma giyen 3 genç futbolcu Beşiktaş'ın gündeminde. Daha önce sağ bek Kerim Alıcı ile ilgilenen siyah-beyazlıların, şimdi de ön libero Oğulcan Ülgün ve sağ kanat Hüseyin Atakan Üner için nabız yokladığı ileri sürüldü.

Erkan Eyibil'in menajeri konuştu

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılan Erkan Eyibil'in menajeri Dr. Erkut Söğüt, Futbol Giant'ın instagram hesabının canlı yayın konuğu oldu ve transfer iddialarıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı. Erkan Eyibil transferi hakkında konuşan Söğüt, "Kulüp ismi önemli değil. Oyuncunun kendisini geliştirebileceği, oynayabileceği, hata yapmasına izin veren hoca ve kulüp olması önemli" dedi.

Kosovalı için karşı karşıya

KF Ballkani'de forma giyen 22 yaşındaki Kosovalı orta saha oyuncusu Blend Baftiu ile Galatasaray ve Beşiktaş ilgileniyor.