Beşiktaş'a Litvanyalı hakem

Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Beşiktaş'a Litvanyalı hakem

BRAGA - BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda deplasmanda oynayacağı Braga maçını Litvanyalı hakem Gediminas Mazeika yönetecek.

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi K Grubu 4. maçında 7 Kasım Perşembe günü Portekiz deplasmanında Braga ile oynayacağı mücadelede Litvanya Futbol Federasyonu'ndan Gediminas Mazeika düdük çalacak.

Mazeika'nın yardımcılıklarını Vytautas Simkus ve Vytenis Kazlauskas yapacak. Estadio Municipal de Braga Stadyumu'nda TSİ 23.00'de başlayacak karşılaşmada dördüncü hakem ise Robertas Smitas olacak.

WOLFSBERGER - BAŞAKŞEHİR

Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Wolfsberger ile oynayacağı maçta İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Sandro Scharer düdük çalacak.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda Medipol Başakşehir’in deplasmanda Wolfsberger ile karşılaşacağı müsabakayı İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetecek. 7 Kasım Perşembe günü Liebenauer Stadyumu'nda 23.00’de başlayacak mücadelede Scharer’in yardımcılıklarını Stephane De Almeida ve Bekim Zogaj yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Fedayi San olacak.

KRASNODAR - TRABZONSPOR

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 7 Kasım Perşembe günü deplasmanda Rusya temsilcisi Krasnodar ile yapacağı 4. hafta maçını Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek.
UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Krasnodar Stadyumu'nda saat 20.55'te başlayacak maçta Bastien'in yardımcılıklarını Hicham Zakrani ile Frederic Haquette üstlenecek. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Eric Wattellier görev yapacak.