Sergen Yalçın'dan Acun lıcalı'ya çağrı: Kanalı aç herkes izlesin!

Devler Ligi'nde Beşiktaş-Borussia Dortmund maçı karşılaşması öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sergen Yalçın, Acun Ilıcalı'ya çağrıda bulundu.  "Acun, kanalı aç, herkes izlesin" diye konuşan Yalçın'ın açıklamalarından sonra maçın hangi kanalda gösterileceği merak konusu oldu.

Sergen Yalçın'dan Acun lıcalı'ya çağrı: Kanalı aç herkes izlesin!

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu ilk maçında Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Borussia Dortmund mücadelesi öncesi Acun Ilıcalı'ya maçın TV8'de yayınlanması için Acun Ilıcalı'ya çağrıda bulundu.

Beşiktaş-Borussia Dortmund maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Siyah beyazlı taraftarlar sosyal medyada #BJKMaçıTV8denYayınlansın hashtag'i açarak, maçın Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu şifresiz kanal TV8'den yayınlanmasını talep etti. Konu ile ilgili olarak duhuliye.com a açıklama yapan Acun Ilıcalı; Beşiktaş-B.Dortmund karşılaşmasının Tv8'den şifresiz yayınlanmasının söz konusu olmadığı bilgisini verdi.

Sergen Yalçın'dan Acun lıcalı'ya çağrı: Kanalı aç herkes izlesin! - Resim : 2

Taraftarlarının isteğine olumsuz cevap veren Acun Ilıcalı'ya bu sefer de Beşiktaş'ın başarılı teknik direktörü Sergen Yalçın çağrıda bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sergen Yalçın'ın Ilıcalı'ya "Acun, kanalı aç, herkes izlesin" sözleriyle seslendi. Yalçın'ın Ilıcalı'ya yaptığı çağrının ardından tekrar 'Beşiktaş-Borussia Dortmund maçı hangi kanalda yayınlanacak?' sorusunu akıllara geldi. Sergen Yalçın'ın diğer açıklamaları şöyle:

"Hedefimiz gruptan çıkmak. Zor bir organizasyonun içindeyiz. Takım olarak iyi bir uyum içerisinde olduğumuzu ve böyle bir organizasyonda mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Ümidimiz var, heyecanlıyız. Umarım skorlar istediğimiz, umduğumuz gibi olur. Böyle bir organizasyonda kupa kazanmak çok zor. Gerçekçi olmak lazım. Takım bütçelerine bakınca bunu görüyoruz. Gruptaki bütçesi en düşük takım biziz. Ancak bütçe de elbette bir yere kadar, sahadaki arzu, teknik taktik disiplini sağlarsanız başarı elde edersiniz. Rakibe göre oyun planları, oyuncu seçimleri değişebilir ancak biz elimizden geldiğince kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Oyunun nasıl gelişeceği, tempoyu kestirmek zor, güçlü takımlarla oynayacağız.

 Alex'in sakatlığı çok uzun sürmez ama Vida'nın sürebilir. Umut da yakında döner, onlar dışında sakatlarımız yok.Galatasaray ve Fenerbahçe'ye de başarılar diliyorum. İnşallah İstanbul'un üç büyük camiası bu sene ülkeye puan kazandırmak için elinden geleni yapacak.Tüm ülkenin bu maçı izlemesini isterim. Biz ülkemizi temsil ediyoruz. Alacağımız puanlar ülkemiz için çok önemli olacak. Acun, kanalı aç, herkes izlesin, bir seferlik böyle bir şey yapabilirsin. TV8'den tüm halka verebilir."

Sergen Yalçın'ın bu çağrısına Acun Ilıcalı'dan henüz bir dönüş sağlanmadı. Bundan dolayı 15 Eylül Çarşamba günü Vodafone Park'ta oynanacak olan ve saat 19.45'de başlayacak  Beşiktaş-Borussia Dortmund maçının Exxen'de yayınlanması bekleniyor.