Beşiktaş Dorukhan Toköz’e rest çekti!

Beşiktaş’ta bir türlü sonuca bağlanamayan Toköz’ün geleceği için karar verildi. Yönetim, kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 24 yaşındaki futbolcuya, ‘Ya yeni kontrat imzala ya da ikinci yarıyı kadro dışında geçirirsin’ restini çekti.

Beşiktaş Dorukhan Toköz’e rest çekti!

Geçmiş futbol yaşamında Eskişehirspor’la 2018 yılında bağlarını koparıp Beşiktaş’a transfer olan Dorukhan Toköz, Kara Kartal’da kısa sürede ortaya koyduğu başarılı performansla önce ilk 11’e ardından A Milli Takım’a yükselmişti. Siyah-Beyazlılar’a, ‘İyi performans sergilersen maaşını artırırız’ sözüyle 350 bin Euro’ya imza atan Dorukhan, her şey iyi giderken önce sakatlanmış ardından yönetim değişikliği sebebiyle kendisine bu konuda verilen garanti yanmıştı. Sağlığına kavuşmasının ardından yeni Beşiktaş Yönetimi’nden istediği yüksek zamlı kontrat talebine olumsuz yanıt verilen Milli futbolcu, belirlediği miktarın yarısının teklif edilmesi sonrasında kapıları kapatmıştı. Genç oyuncu ve menajeriyle uzun süredir yapılan görüşmelerden sonuç alamayan yönetim, Dorukhan Toköz ile ilgili son kararını verdi.

Fenerbahçe kadrosuna katmayı planlıyor

Beşiktaş Yönetimi’nin Asbaşkan’ı Emre Kocadağ’ın Dorukhan Toköz’e, ‘Ya yeni kontrat imzala ya da ikinci yarıyı kadro dışında geçirirsin’ restini çektiği bildirildi. Kısa vadedeki kariyer planlamasını A Milli formayla EURO 2020’ye gitmek üzerine yapan Dorukhan’ın, bu gelişme sonrasında düşünmek için yönetimden süre istediği belirtildi. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın da oyuncusundan bu konuyla ilgili olarak sorunu çözmesini istediği aksi halde yönetimin kararını uygulamakla yükümlü olduğunu ilettiği kaydedildi. Başarılı futbolcuyu kadrosuna katmayı planlayan Fenerbahçe’nin de süreci yakından takip ettiği ifade edildi.