BJK eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti

BJK eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 2 kişi yakalandı.

Olay Bakırköy, Yeşilköy Mahallesinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Cümbüş Sokakta bir balık restoranında bulunan Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler silahlı saldırı düzenledi.

Saldırı sonrası kanlar içine kalan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralanırken, yanında bulunan şoförü ise yaralandı. Olay sonrası saldırıyı düzenleyenler kaçarken durum polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaparak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Restoran ve çevresinde güvenlik kameraları incelemeye alınırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor. Mahmutyazıcıoğlu'nun aracının ise restoran önünde park halinde olduğu görüldü.

BJK eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti - Resim : 2

Saldırı sonrası cep telefonu kamerasında

Saldırı sonrası yaşananlar bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntüler de sağlık ekiplerinin müdahale ettiği görülüyor. Hayatını kaybeden Mahmutyazıcıoğlu sunucu Ece Erken ile evliydi.

BJK eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti - Resim : 3

2 kişi yakalandı

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 2 kişi yakalandı.  Kimlikleri tespit edilen 3 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor

Rize'de defnedilecek

Yeşilköy'de sahibi olduğu Cundalı Balık Restoranı'nda gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ece Erken'nin eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Ece Erken: Ben nasıl dayanacağım

Ece Erken'in yakın arkadaşı sağlık durumuyla ilgili bahsetti. Erken, 'Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım' dediği öğrenildi. 

Cenazesini ağabeyi teslim aldı

Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Acı haberi alan yakınları buraya akın ederken, cenazesini almaya ise ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu geldi. Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yarın memleketi Rize’de toprağa verileceği öğrenildi.

BJK eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti - Resim : 4