Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi, muhtemel 11'ler kim?

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş ile Hatayspor karşı karşıya geliyor. Taraftarlar Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? gibi aramalar yapıyor. Yasin Kol'un düdük çalacağı maçın detayları araştırılıyor. Peki, Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi, muhtemel 11'ler kim?

Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi, muhtemel 11'ler kim?

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta maçında Beşiktaş ile Hatayspor kozlarını paylaşıyor. Hataysporun Beşiktaş'a konuk olacağı maçı Yasin Kol yönetecek. Peki, Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Vodafone Park'ta oynanacak zorlu deplasman hakkında detayları sizler için sıraladık. Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi, muhtemel 11'ler kim? İşte, Beşiktaş Hatayspor maçına dair detaylı bilgi...

Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi, muhtemel 11'ler kim? - Resim : 1

BEŞİKTAŞ HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş'ın Hatayspor'u evinde ağırlayacağı karşılaşma bugün yani 19 Mart 2022 Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Beşiktaş Hatayspor maçı beIN Sports 1 üzerinden naklen yayınlanacak. 

Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi, muhtemel 11'ler kim? - Resim : 2

BEŞİKTAŞ HATAYSPOR MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

beIN Sports 1 üzerinden yayınlanacak olan Beşiktaş Hatayspor maçı ne yazıkki şifresiz değil.

BEŞİKTAŞ - HATAYSPOR MUHTEMEL 11'LER...

Beşiktaş: Emre, Rosier, Vida, Montero, Rıdvan, Josef, Emirhan, Alex, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Hatayspor: Munir, Kamil, Sam, Burak, Onur, Sackey, Ribeiro, Lobjanidze, Boudjemaa, El Kaabi, Diouf

Beşiktaş Hatayspor maçı canlı izle

Beşiktaş Hatayspor maçı canlı izleyebileyebilmek için tıklayın...

Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi, muhtemel 11'ler kim? - Resim : 4

Geçen sezon Hatayspor'u ağırladığı maçı 7-0'lık skorla kazanan Beşiktaş, rakibine Süper Lig'deki en farklı mağlubiyetini yaşattı. Siyah-beyazlı ekibin ise lig tarihinde daha farklı aldığı tek galibiyet Adana Demirspor'a karşı geldi.

Sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ı evinde 1-0 mağlup eden Hatayspor, rakibi karşısında ilk kez lig dublesi yapmak istiyor. Hatay ekibinin bu sezon her iki yarıda da mağlup ettiği sadece iki rakibi var: Göztepe & Yeni Malatyaspor.

Evinde oynadığı son altı Süper Lig maçını kaybetmeyen Beşiktaş (4G 2B), son dört karşılaşmanın üçünde gol yemedi. Siyah-beyazlı ekip, bu sezon daha önce oynadığı 10 iç saha maçında aynı sayıda gole kapama yapabilmişti.

Süper Lig'de oynadığı son beş deplasman maçını kazanamayan Hatayspor (1B 4M), en üst ligde daha uzun bir galibiyet hasretini sadece bir kez yaşadı.

Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi, muhtemel 11'ler kim? - Resim : 6

Geçen hafta Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş, bu sezon sadece bir kez 2+ mağlubiyetlik seri yaşadı (Ekim-Kasım 2021 arasında 4M). Siyah-beyazlı ekibin bu yenilgi serisi, sezonun ilk yarısında mağlup döndüğü Hatayspor deplasmanıyla başlamıştı (0-1).

Süper Lig'deki son üç maçını kaybetmeyen Hatayspor (2G 1B), daha uzun bir yenilmezlik serisini en son Ekim 2021'de yaşadı (3G 1B). Hatay ekibi, dört maçlık bu serinin son ayağında Beşiktaş'ı mağlup etmişti.

İstanbul takımlarına konuk olduğu son altı maçı kazanamayan Hatayspor (1B 5M), bu karşılaşmaların üçünde gol atamadı ve kalesinde toplam 16 gol gördü.

Bu sezon Süper Lig'de 21 yaşın altındaki oyuncularından en fazla gol katkısı alan takım Beşiktaş (11; Rıdvan Yılmaz 3 gol & 3 asist, Can Bozdoğan 1 gol & 1 asist, Emirhan İlkhan 1 gol, Kerem Kalafat 1 asist, Serdar Saatçi 1 asist).

Süper Lig'deki son üç golünü Türk oyuncularının ayağından bulan Beşiktaş (Güven Yalçın, Kenan Karaman & Rıdvan Yılmaz), daha önceki 24 golünde yerli oyuncularından aynı sayıda skor katkısı almıştı (Can Bozdoğan, Güven Yalçın & Emirhan İlkhan).

Bu sezon Süper Lig'in en golcü ismi olan (15 gol) ve oynadığı son üç maçta da gol atan Ayoub El Kaabi (6 gol), en üst lig kariyerinin en uzun serisini tekrarlamak istiyor (Fas Ligi'nde 4 maç).