Beşiktaş, Josef de Souza'nın kırmızı kartının iptali için TFF'ye başvurdu

Süper Lig'in 5. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanından 3-2’lik zafer ile ayrılan Beşiktaş, maç sonunda yaşanan olayların takipçisi olacağını belirtmişti. Siyah beyazlı ekip resmi başvurusunu TFF’ye iletti.

Beşiktaş, Josef de Souza'nın kırmızı kartının iptali için TFF'ye başvurdu

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından sahaya girerek futbolculara uçan tekme atan taraftarı uzaklaştırmak isteyen Josef de Souza'nın kırmızı kart görmesini kabul edilemez bulan siyah beyazlı yönetim, hemen harekete geçerek kartın iptali için federasyona başvurdu.

Beşiktaş, Josef de Souza'nın kırmızı kartının iptali için TFF'ye başvurdu - Resim : 1Josef'in, tamamen takım arkadaşlarını ve hakemi korumak adına hareket ettiğini belirten Beşiktaş yönetimi, sahada yüzlerce güvenlik görevlisi olmasına rağmen, 4 metre yüksekten atlayıp yarı saha boyunca koşarak gelen ve futbolcularına tekme atan taraftarı durdurma işini, ancak Josef de Souza'nın yaptığını ve bunun karşılığında kırmız kart görmesinin kabul edilemez olduğunu belirtiyor.

Beşiktaş, Josef de Souza'nın kırmızı kartının iptali için TFF'ye başvurdu - Resim : 2Bu konuda hemen geniş kapsamlı bir savunma hazırlayan Beşiktaş yönetimi, Futbol Federasyonu'nun duyarlı davranarak bu kırmızı kartı kaldıracağını öngörüyor.