CANLI Beşiktaş - Kayserispor

Süper Lig 13. hafta kapanış maçında Beşiktaş sahasında Kayserispor'u ağırlıyor. Beşiktaş bu maçı kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. İşte Beşiktaş Kayserispor canlı maç yayını bilgileri ve detayları...

CANLI Beşiktaş - Kayserispor

Beşiktaş ile Kayserispor Süper Lig 13. haftası kapanış maçında karşı karşıya geliyor. Lig'de son 4 maçında galibiyeti bırakmayan Siyah beyazlı ekip taraftarı karşısında Kayserispor'u devirip galibiyet serisini sürdürümek istiyor. 

Lig'de son 4 maçını kazanan son 6 haftada ise 5 galibiyet 1 de beraberlik alan Kara Kartallar sahaya 3 puanı almak için çıkıyor. Beşiktaş maçtan galip çıkması durumunda Galatasaray ile olan puan farkını 4'e indirecek. Fenerbahçe'nin 2, Trabzonspor'un ise 1 puan önüne geçecek. 

Ezeli rakiplerinin puan kaybettiği haftada Beşiktaş galibiyeti alarak zirveye bir adım daja yaklaşmak istiyor.

Beşiktaş  - Kayseripor canlı maç yayını

Vodafone Park'ta saat 20:00'de başlayacak olan Beşiktaş - Kayseripor canlı yayını Bein Sports 1'den naklen yayınlanacak. 

Taraftarlar Digiturk platformunda üyelikleri kapsamında Beşiktaş - Kayserispor canlı yayınını bein sports 1'den şifresiz olarak beinconnect üzerinden de izleyebilecekler. 

İki takımın da 11'leri şöyle; 

Beşiktaş 11: Karius , Gökhan Gönül , Vida , Roco , Caner Erkin , Atiba , Elneny , Diaby , Adem Ljajic , N'Koudou , Burak Yılmaz

Kayserispor 11: Lung , Lopez , Poulain , Abdennour , Yasir , Hasan , Şamil , Djedje , Mensah , Emre Demir , Adebayor