Fenerbahçe Erol Bulut planını değiştirdi

Beşiktaş maçı sonrası değişiklik kararı alan Fenerbahçe Erol Bulut liderliğindeki teknik ekip, Denizlispor karşılaşması sonrası bu sistemi değiştirmeyi planlıyor.

Fenerbahçe Erol Bulut planını değiştirdi

Fenerbahçe, yol haritasını değiştirdi. Fenerbahçe'de Jose Sosa, Trabzon maçındaki performansıyla eleştiri almış, Beşiktaş derbisinde de aşırı top kaybı dolayısıyla 45 dakika oyunda kalabilmişti. Erol Bulut liderliğindeki teknik ekip, Denizlispor karşılaşması sonrası bu sistemi değiştirmeyi planlıyor. Erol Bulut'un yeni planının bazı ipuçları var.

Gustavo'nun cezalı olması nedeniyle Denizli deplasmanında Sosa ile Ozan Tufan yan yana görev alacak. Önlerinde ise Mert Hakan Yandaş olacak. Ancak Denizli sonrası sistem değişecek.

Teknik heyet, Ozan ve Sosa'nın aynı tip futbolcular olması dolayısıyla birbirlerini olumsuz etkilediğine, forvet arkasında gerçek bir 10 numara kullanmanın bu oyuncuların performansını artıracağına inanıyor. Bu anlamda Ozan veya Sosa konusunda maça göre tercih yapılacak.

10 numarada ise Mert Hakan veya Pelkas ikilisinden biri görev alacak. Kısaca Fenerbahçe alınan olumsuz sonuçlar sonrası bir sistem değişikliğine gidecek.