Salih Uçan'ın menajerinden transfer mesajı!

Beşiktaş maçında en çok çalım ve ikili mücadele yapan gözde futbolcu Salih Uçan'ın menajeri transfer söylentileriyle ilgili açıklama yaptı.

Salih Uçan'ın menajerinden transfer mesajı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor forması giyen Salih Uçan'ın menajeri Koray Uzun, yetenekli futbolcunun geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Salih Uçan'ın menajeri Koray Uzun, Salih Uçan için Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra İspanya ve İtalya’dan da teklifler olduğunu açıkladı.

NTV Spor'a konuşan Koray Uzun, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu ile Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un ilgilendiğini açıkladı. Herhangi bir takımla anlaşmadıklarının altını çizen Uzun, oyuncusuyla İtalya ve İspanya'dan da 2 kulübün ilgilendiğini doğruladı.

Koray Uzun'un Salih Uçan hakkında yaptığı açıklama şu şekilde:

"Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’un yanı sıra İtalya ve İspanya’dan 2 kulüp Salih ile ilgileniyor. Alanyaspor ile sözleşmesi devam ettiği için farklı bir kulüple resmi görüşmemiz veya anlaşmamız olmadı. Fakat kulüplerin teması var. Alanyaspor ile de yeni sözleşme için görüşmemiz olacak. Salih henüz kararını vermedi. Tercihini sezon sonu yapacak." Bu sezon Akdeniz ekibi ile 39 maça çıkan Salih Uçan, takımına 3 gol ve 7 asistlik katkı yaptı.

En çok çalım ve ikili mücadele

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasında ev sahibi ekibin formda ismi Salih Uçan, mücadelede en çok çalım atan ve en fazla ikili mücadele kazanan isim olarak öne çıkmıştı. Salih Uça ayrıca 4 çalım denemesinde de başarılı olmuştu.