Beşiktaş maçını hangi kanalda, saat kaçta, muhtemel 11'ler

Şampiyonlar Ligi C grubunda Beşiktaş bu akşam Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Sergen Yalçın ve öğrencileri, Dortmund'a bir mağlubiyet yaşatarak taraftarını mutlu etmek istiyor.

Beşiktaş maçını hangi kanalda, saat kaçta, muhtemel 11'ler

Süper Lig'de geride bıraktığı 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik alarak liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, Avrupa serüvenine iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Sergen Yalçın karşılaşma öncesinde yaptığı röportajda muhtemel 11’le ilgili ipucu verirken, futbolseverler Beşiktaş Borussia Dortmund maçı hangi kanalda ve şifresiz mi sorularına cevap arıyor.

Buna göre, Beşiktaş Borussia Dortmund maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Beşiktaş Borussia Dortmund ne zaman ve saat kaçta? İşte, Beşiktaş Dortmund maçı yayın kanalı ve muhtemel 11’ler.

Beşiktaş Borussia Dortmund maçı hangi kanalda sorusu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Temsilcimiz Beşiktaş, Alman devi Dortmund'u sahasında ağırlayacak. Sergen Yalçın ve öğrencileri, Dortmund'a mağlubiyeti yaşatarak taraftarını mutlu etmek istiyor. Diğer tarafta Alman devinde ise pek çok eksik bulunuyor. Mücadeleye az bir zaman kala, Beşiktaş Dortmund maçı hangi kanalda, saat kaçta ve şifresiz mi konularıyla ilgili araştırmalar yoğunluk kazandı. İşte Beşiktaş Borussia Dortmund maçı hangi kanalda sorusuna ilişkin yanıt;

Maç hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş Borussia Dortmund maçı hangi kanalda yayınlanacak sorusu futbolseverlerin gündemine oturdu. Bu akşam 19.45'te başlayacak olan mücadele şifreli olarak ekranlara gelecek. Karşılaşmayı canlı olarak takip etmek isteyen futbolseverlerin, Beşiktaş maçı şifresiz mi sorusu da belli oldu.

Muhtemel 11'ler

İşte, BJK Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın kanalı ve her iki takımın muhtemel 11'leri

Beşiktaş Borussia Dortmund maçı hangi kanalda ve saat kaçta başlayacak? Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Dortmund maçı şifresiz mi, hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Montero, NSakala, Josef, Atiba, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi

B. Dortmund: Kobel - Meunier, Pongracic, Akanji, Guerreiro - Dahoud - Bellingham, Reus, Brandt - Malen, Haaland

Karşılaşma şifresiz mi?

Beşiktaş ile Borussia Dortmund arasındaki Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçı, bu akşam saat 19.45'te başlayacak. Mücadele, Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak.

Beşiktaş maçı, Exxen dijital platformundan canlı yayınlanacak ve şifreli olarak ekranlara gelecek.