Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveti Karibskaya kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Eski millî futbolcu olan ve şimdilerde ise Beşiktaş takımının teknik direktörü olan Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveti Karibskaya, Beşiktaş’ın şampiyon olmasının ardından gözyaşları döktü. Peki Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveti Karibskaya kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveti Karibskaya kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Beşiktaş teknik direktörü, 48 yaşındaki Sergen Yalçın'ın genç sevgilisi Lisaveti Karibskaya, vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveti Karibskaya kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveti Karibskaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? - Resim : 1

ERGEN YALÇIN'IN SEVGİLİSİ LİSAVETİ KARİBSKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Bu sezon şampiyonluk elde ederek Beşiktaş tarihine adını yazdıran Sergen Yalçın'ın kalbini Lisaveti Karibskaya'ya çaldırdığı iddia edildi. Araştırılmaya başlanan Karibskaya'nın 22 yaşında ve aslen Ukraynalı olduğu öğrenildi. Öte yandan Karibskaya'nın modellik mesleğini icra ettiği bilgisine ulaşıldı.

 Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveti Karibskaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? - Resim : 2

SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATTI

Şampiyonluk yolunda adının aşk söylentilerine karışmasını istemeyen Sergen Yalçın, sevgilisinin sosyal medya hesaplarını da kapatmasını istedi. Kendisi de Instagram sayfasını kapatıp önceki gün tekrar açan Sergen Yalçın'ın şimdilerde Karibskaya ile tatil planları yaptığı öğrenildi.

Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveti Karibskaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? - Resim : 3Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveti Karibskaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? - Resim : 4

BEŞİKTAŞ MAÇLARINDA DESTEK OLDU!

Beşiktaş'ın maçlarını yakından takip eden Ukraynalı güzelin, seyirciye kapalı olan birçok maçı Sergen kontenjanından yararlanarak stadyumda izlediği de ortaya çıktı.

 Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveti Karibskaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? - Resim : 5

ŞAMPİYONLUKTAN SONRA SEVİNÇ GÖZYAŞLARI!

Lisaveti Karibskaya, Beşiktaş-Göztepe maçını Antalya'da bir otelde izledi. Ukraynalı güzel, maçın bitmesiyle birlikte gözyaşlarını tutamadı.

Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveti Karibskaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? - Resim : 6