Valerien Ismael transfer hakkında konuştu

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. Ismael, takımın yeni transferi Gedson Fernandes’e dikkat çekerek, “Çok beğeniyorum, çok katkısı olacak bir isim” dedi.

Valerien Ismael transfer hakkında konuştu

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. Her iki isim de siyah-beyazlıların gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Transferden, takım hakkındaki rapor konusunda birçok konuya ilişkin cevaplar veren her iki isim, hedeflerinin haziran ayında yapılacak olan ilk antrenmana transferlerin yetişmesi olduğunu söyledi.

Ismael: “Gedson’u çok beğeniyorum”

Takımdaki isimlerle ilgili olarak gerekli raporu hazırlamaya başladıklarını ve önümüzdeki süreçte bu konuyla ilgili kararların verileceğini söyleyen Teknik Direktör Valerien Ismael, özellikle devre arasında transfer edilen ve Çaykur Rizespor’da kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes için, “Gedson'u çok beğeniyorum. Takıma çok katkısı olacak. Daha önceden de tanıdığım bir oyuncu” dedi.

Santrfor bölgesinin hassas bir nokta olduğunu ve bu bölge için adı geçen Sörloth’un çok kaliteli bir oyuncu olduğunu söyleyen Ismael, “Şu an için bu konuyla ilgili net bir şey söyleyemeyiz. Sörloth bu ligi yakından tanıyan bir isim” diye konuştu.

“Oyuncuların performanslarını artırmak istiyoruz”

Oynattığı 3-4-3 sistemine dikkat çeken ve Chelsea’nin bu sistemle şampiyon olduğunu söyleyen Valerien Ismael, ligdeki hakemlerle ilgili olarak da, “Adana Demirspor - Trabzonspor maçındaki penaltıyı garipsedim. VAR sisteminin olduğu bir dönemde böyle bir penaltı garip oldu. Ama sezon ilerledikçe sistem oturacaktır” diye konuştu.

Kampın Avusturya’da olacağını da söyleyen Valerien Ismael, takımdaki oyuncuların da performanslarının artmasının üzerinde duracaklarını söyleyerek, “Mesela Kenan Karaman çok iyi bir futbolcu. Almanya’dan tanıyorum kendisini. Bu sezon birçok futbolcu performansının altında kaldı. Gelecek sezon odaklanacağımız konulardan biri de oyuncuların performanslarının artışı olacak” açıklamasını yaptı.

Fransız çalıştırıcı transferler konusunda ise, “Beşiktaş’a gelecek her oyuncu, buraya gelmeyi istemeli ve her şeyini vererek oynamalı” dedi.