İşte Beşiktaş'ın derbi parolası

Pazar akşamı Beşiktaş evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Siyah beyazlı ekip derbiyi kazanıp yükselişe geçmeyi hedefliyor. Sarı lacivertliler ise iyi giden formlarını kaybetmeden şampiyonluk yolundaki rakibine karşı deplasmanda kazanıp avantaj sağlamak istiyor. Beşiktaş cephesinde teknik ekip oyuncuları derbi mücadelesine karşı motive etmekle meşgul. Teknik direktör Valerien Ismael'den futbolcuları her fırsatta uyarıyor.

İşte Beşiktaş'ın derbi parolası

Pazar günü tüm futbol severleri ekran başına, Beşiktaşlı taraftarları da Vodafone Park'a toplayacak derbi mücadelesi kapsamında iki takımında hazırlıkları devam ediyor. Büyük karşılaşma öncesinde iki kanadın teknik direktörleri oyuncuları maça hazırlama ve motive etme mesaisinde.

 

Ev sahibinde derbi parolası belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında dev bir derbi heyecanı yaşanacak. Beşiktaş, Vodafone Park'ta ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. İki takım da zorlu karşılaşma öncesi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Beşiktaş, ligde 7 hafta itibarıyla 14 puan topladı. Siyah-beyazlılar; Adana Demirspor, Galatasaray ve Başakşehir'in ardından 4. sırada yer alıyor.

İşte Beşiktaş'ın derbi parolası - Resim : 1

Beşiktaş'ta tüm gözler pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisine çevrilmiş durumda. Üst üste alınan kötü sonuçları, derbiyi kazanarak unutturmak isteyen siyah-beyazlıların hocası Valerien Ismael, büyük maçın taktiğini de belirledi. Fransız hocanın 90 dakika boyunca 'hızlı ve öfkeli' bir oyun anlayışıyla sahada olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Özellikle orta saha ve kanatlardaki oyuncularından %100 performansta oynamalarını isteyen Ismael, "Rakibin baskı yapmasına asla izin vermeyin. Topa her hakim olduğunuzda hızlı ve etkili hücumlarla onları sahasına hapsedin. Zor bir 90 dakika bizi bekliyor. Elbette saha ve seyirci avantajımızı da kullanacağız. Futbol kurallarının elverdiği şekilde tatlı-sert bir oyun ortaya koyalım. Bu derbi, yeniden yükselişe geçmemiz için çok büyük bir fırsat. Bunu lehimize çevirelim" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

İşte Beşiktaş'ın derbi parolası - Resim : 2

Beşiktaş, taraftarı önünde derbi galibiyeti yaşamak için sıkı bir hazırlık süreci içerisinde. Siyah-beyazlılar da yönetim de devreye girdi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe derbisi öncesi takımı motive etmek için kolları sıvadı. Nevzat Demir Tesisleri'ne giden ve eleştirilerin hedefindeki teknik direktör Valerien Ismael'e bir kez daha desteğini ileten Çebi, daha sonra siyah-beyazlı takımın antrenmanını izledi.

İşte Beşiktaş'ın derbi parolası - Resim : 3

Oyunculara moral aşılayan Başkan Çebi'nin derbi primini açıkladığı öğrenildi. Siyah beyazlı ekibin derbi prim miktarının kişi başına en az 100 bin Türk Lirası (yaklaşık 5 bin Euro) olarak belirlendi.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin detayları

Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçı 2 Ekim 2022 Pazar günü akşam saat 20:00 'da başlayacak. İstanbul Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek.

Maçı Hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Yardımcıları Aleks Taşcıoğlu, Serkan Ok olacak. Dördüncü Hakem görevinde Atilla Karaoğlan yer alacak.

VAR ve AVAR hakemlari ise belli olmadı.