BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Beşiktaş yeni golcüsünü buldu! Fırsat transferi bu olsa gerek… Sezon sonu bedava geliyor!

Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş’ın Fatih Karagümrük ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fabio Borini’nin menajeriyle görüşme yapacağı belirtildi.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Beşiktaş yeni golcüsünü buldu! Fırsat transferi bu olsa gerek… Sezon sonu bedava geliyor!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışından kopan ve Türkiye Kupası’ndan elenen Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı.

Ekonomik durumu değerlendirerek maliyeti az olan iyi futbolcular transfer etmeyi amaçlayan Beşiktaş’ta önemli bir isim gündeme geldi.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Beşiktaş yeni golcüsünü buldu! Fırsat transferi bu olsa gerek… Sezon sonu bedava geliyor! - Resim : 1

HAREKETE GEÇİLECEK

Fotomaç’ın haberine göre siyah beyazlılar, Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fabio Borini için harekete geçme kararı aldı.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Beşiktaş yeni golcüsünü buldu! Fırsat transferi bu olsa gerek… Sezon sonu bedava geliyor! - Resim : 2

MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLECEK

Siyah beyazlılar, 31 yaşındaki futbolcunun menajeriyle görüşerek gelecek sezon için söz kesmeye çalışacak.

BONSERVİS BEDELİ YOK

Futbolcu için bonservis bedeli ödenmeyecek olması transferi cazip bir hale getirirken transferin gerçekleşme ihtimali yüksek görünüyor.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Beşiktaş yeni golcüsünü buldu! Fırsat transferi bu olsa gerek… Sezon sonu bedava geliyor! - Resim : 3

HER MAÇTA GOL KATKISI VAR

Bu sezon Karagümrük formasıyla 24 maça çıkan Borini 16 gol attı, 9 asist yaptı.