BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Yönetim kararını verdi! Taraftarlar çok mutlu olacak: 3 futbolcunun geleceği belli oldu

Beşiktaş’ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun, Nathan Redmond ve Arthur Masuaku hakkında karar verildi. Cenk Tosun’un maaşı yükseltilerek kontratı uzatılacak, Redmond ile 2 yıllık kontrat yapılacak, Arthur Masuaku’nun ise bonservisi alınacak.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Yönetim kararını verdi! Taraftarlar çok mutlu olacak: 3 futbolcunun geleceği belli oldu

Beşiktaş, milli ara öncesi evinde konuk ettiği İstanbulspor’u Cenk Tosun, Aboubakar ve Redmond’un attığı gollerle 3-1 yenerek morallendi. Siyah beyazlılar, devre arasını verimli geçirmeye odaklanırken iç transferde hareketlilik başladı.

CENK TOSUN

Fanatik’in haberine göre Siyah beyazlı takımın en golcü ismi olan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun’un 550 bin Euro olan garanti ücretinin 1.5 milyon Euro’ya çıkarılacak, kontratı yenilenecek.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Yönetim kararını verdi! Taraftarlar çok mutlu olacak: 3 futbolcunun geleceği belli oldu - Resim : 1

MASUAKU

Performansını artırarak takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Arthur Masuaku’nun bonservisi 2.2 milyon Euro ödenerek alınacak.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Yönetim kararını verdi! Taraftarlar çok mutlu olacak: 3 futbolcunun geleceği belli oldu - Resim : 2

REDMOND

Sezon başında Southampton’dan bonservisiyle Beşiktaş’a kazandırılan Nathan Redmond, istikrar sorunu yaşasa da çalışkan görüntüsüyle dikkat çekmişti.

Rachid Ghezzal’ın ilk 11’e dönüşü sonrasında kulübeye geçiş yapan İngiliz hücumcu, bu durumu sorun etmeyerek sonradan oyuna dahil olup şık bir gole imza attı.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Yönetim kararını verdi! Taraftarlar çok mutlu olacak: 3 futbolcunun geleceği belli oldu - Resim : 3