Burak Yılmaz'dan korona virüs paylaşımı

Beşiktaş ve A Milli Takım'ın forveti Burak Yılmaz, korona virüs nedeniyle bir mesaj paylaştı. Yılmaz mesajında Fatih Terim, Göksel Gümüşdağ, Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak hakkında yazdı.

Burak Yılmaz'dan korona virüs paylaşımı

Türkiye'yi etkisi altına alana korona virüs spor dünyasına da sıçradı. Galatasaray yönetici Abdurrahim Albayrak ve eşinin korona virüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de korona virüse yakalandığı ortaya çıktı.

Öte yandan İstanbul Başakşehir Kulübü'nün Başkanı Göksel Gümüşdağ da korona virüs nedeniyle karantina altında tutuluyordu. Fatih Terim ile Abdurrahim Albayrak'ın korona virüse yakalanmasının arsından sosyal medyada başlatılan #Birlikteyeneceğiz kampanyasına Beşiktaş ve A Milli Takım'ın forveti Burak Yılmaz da katıldı.

Resmi Twitter hesabından bir açıklama yapan Burak Yılmaz şu notu paylaştı:

Tüm dünyayı etkisine alan Covid-19 virüsü ile biz de Milletçe mücadele etmekteyiz. Hepimiz aynı takımdayız ve en zayıf halkamız kadar güçlü bir zincir olduğumuzu unutmadan yetkililerin tüm tavsiyelerini uygulamaya devam etmekteyiz. #evdekalıyoruz ve #evdehayatvar diyoruz.

Bu virüs nedeni ile kayıplarımıza Allah'dan rahmet diliyorum.

Asıl önemli olanın ise tüm tedbirlere rağmen bu virüse yakalanmamız halinde dahi ümitsizliğe kapılmadan onu yeneceğimizi hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamak oldugunu düşünüyorum.

Benim yakın çevremde Fatih Hocam, Göksel abim, Abdürrahim abim ve Şükran ablam bu virüsü yenmek üzere. Çok yakında güzel haberlerini bizlerle paylaşacaklar bundan eminim.

Biz Millet olarak bu gune kadar inandığımız her şeyi başardık. Yine başaracağız.

 

Göksel Gümüşdağ'ın son durumu nedir?

Başakşehir'in hesabından dünyapılan twitter paylaşımında "Başkanımız Göksel Gümüşdağ’ın sağlık kondisyonunda bu sabah ortaya çıkan belirtiler sebebiyle corona virüsü testi yaptırdığı, ilk test sonucunun negatif çıkmasına rağmen yarın akşam saatlerinde kesinleşecek olan 2. test sonuçları çıkana kadar hastanede koruma amaçlı izolasyon altında kalacağını, sağlık durumunun iyi ve takip altında olduğunu kamuoyuna duyururuz." denilmişti.