Beşiktaş'a Fenerbahçe maçı öncesi şok haber! İki isim sakatlandı!

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin son haftasında Bursa Uludağ'a konuk olacak olan Beşiktaş GKN Kargü'da takımın iki yıldız ismi Dana Evans ve Taya Reimer'in sağlık durumları hakkında bilgi verildi. Ligi 7. sırada noktalamayı garantileyen Beşiktaş GKN Kargo'nun play-off'taki rakibi normal sezon 2.'si Fenerbahçe Alagöz Holding olacak.

Beşiktaş'a Fenerbahçe maçı öncesi şok haber! İki isim sakatlandı!

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin son haftasında Bursa Uludağ'a konuk olacak olan Beşiktaş GKN Kargü'da takımın yıldızları Dana Evans ve Taya Reimer'in sağlık durumları hakkında bir açıklama yayınlandı. 

Kulübün yaptığı açıklamada Amerikalı guard Dana Evans'ın durumunda ilişkin "Sağ alt baldırında ödem oluşan ve tedavisi devam eden sporcumuz Dana Evans, Beşiktaş GKN Kargo Takımımızın ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde bugün Bursa Uludağ Basketbol ile oynayacağı maçta parkede yer almayacaktır." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Beşiktaş'a bir diğer kötü haberde Amerikalı pivot Taya Reimer'den geldi. Kulüp açıklamada oyuncunu durumuna ilişkin "Sağ dizinden operasyon geçiren ve tedavisi devam etmekte olan sporcumuz Taya Reimer, sezonun kalan bölümünde formamızı giyemeyecektir." ifadelerine yer verdi.

PLAY-OFF'TA RAKİP FENERBAHÇE

Ligi 7. sırada noktalamayı garantileyen Beşiktaş GKN Kargo'nun play-off'taki rakibi normal sezon 2.'si Fenerbahçe Alagöz Holding olacak. Play-off ilk karşılaşması 1 Nisan'da Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu'nda oynanacak.