Sözleşmesini tek taraflı feshetti!

Beşiktaş'taki derin kriz büyümeye devam ediyor. Takımdaki futbolcuların maaşlarında indirimi kabul etmemesinin ardından bu kez de takımın Alman kalecisi Loris Karius, sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Karius, ayrılığın ardından yönetimi hedef alarak sitem dolu bir mesaj yayımladı.

Sözleşmesini tek taraflı feshetti!

Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius'un, Siyah-beyazlı kulüple olan sözleşmesini tek taraflı feshettiği belirtildi. Alman Bild'in haberine göre Karius, siyah-beyazlı kulüple olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Alman kaleci geçtiğimiz haftalarda alacakları için FIFA'ya başvurmuştu.

Bild'in haberinde Ocak 2020'den beri maaş alamayan Karius'un Nisan ayında FIFA'ya başvurduğu ve dün akşam sözleşmesini tek taraflı feshettiği ifade edildi. Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, "Şu anda maç yapmıyoruz. Kimseye oynamadığı dönemin parasını vermek istemiyoruz"' açıklaması yapmıştı.

Karius'un menajerlerinden Florian Goll, Erdal Torunoğlulları'na şu sözlerle yanıt verdi: "Torunoğulları'nın açıklamalarını şiddetle kınıyorum. Loris Karius'u insanların önüne atmak istiyorlar. Bizim bahsettiğimiz ödemelerin korona virüs kriziyle hiçbir ilgisi yok. Ocak ayından beri maaş ödenmedi. Kulüp bunu korona virüs salgınına bağlamak istiyor ama bu doğru değil."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi everyone, today I terminated my contract with BEŞİKTAŞ. It’s a shame it comes to an end like this but you should know that I have tried everything to solve this situation without any problems. I was very patient for months telling the board over and over again. Same things happened already last year. Unfortunately they haven’t tried to solve this situational problem and even refused my suggestion to help by taking a pay cut. It’s important to me that you know I really enjoyed playing for this club a lot. BEŞİKTAŞ can be proud having such passionate fans behind them always giving amazing support. You always supported me in good and bad times and I will always remember you in the best way! Also I want to say thank you to all my teammates, coaching staff including all people working for the club. You welcomed me with arms wide open from day one. Thank you so much! Champion Beşiktaş 🦅

A post shared by LORIS (@loriskarius) on

Karius'tan sitem dolu veda

Karius, ayrılığın resmileşmesinin ardından sosyal medya hesabından sitem dolu bir mesaj yayınlarak yönetimi yaylım ateşine tuttu ve şu görüşlere yer verdi:

Herkese selam, bugün Beşiktaş ile sözleşmemi feshettim.

Böyle bir sonuca varmak utanç verici ama bu durumu sorunsuz bir şekilde çözmek için her şeyi denediğimi bilmelisiniz. Aylar boyunca tekrar tekrar tahtaya anlatırken çok sabırlıydım. Geçen yıl da aynı şeyler oldu. Maalesef bu sorunu çözmeye çalışmadılar ve hatta ödeme kesintisi yaparak yardım etme önerimi bile reddettiler.

Bu kulüp için oynamayı gerçekten sevdiğimi bilmeniz benim için önemli. Beşiktaş, bu kadar tutkulu taraftarın arkasında olduğunu ve inanılmaz destek verdiğini bilerek gurur duyabilir. Beni her zaman iyi ve kötü zamanlarda desteklediniz ve sizi her zaman en iyi şekilde hatırlayacağım!

Ayrıca kulüpte çalışanlar da dahil olmak üzere tüm takım arkadaşlarıma, teknik heyete teşekkür etmek istiyorum. Beni ilk günden beri en iyi şekilde karşıladılar.

Çok teşekkür ederim!
Şampiyon Beşiktaş