Beşiktaş'a Diego Costa'dan kötü haber!

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Diego Costa'dan siyah beyazlı kulübe kötü haber geldi. Yıldız oyuncu ülkesinin takımlarından Atletico Mineiro ile anlaştı.

Beşiktaş'a Diego Costa'dan kötü haber!

Son olarak Alex Teixeira'yı kadrosuna katan Beşiktaş, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Siyah-beyazlıların yeni hedefi forvet transferi...

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın istediği üzerine iyi bir golcü takviyesi için harekete geçen yönetim, gündemine Brezilya asıllı İspanyol futbolcu Diego Costa'yı almıştı. Yıldız futbolcudan siyah-beyazlılara kötü haber geldi.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Atletico Mineiro, tecrübeli golcü ile finansal konular da dahil olmak üzere anlaşmaya vardı. Kısa süre içerisinde resmi açıklamanın yapılacağı bilgisi de paylaşıldı.

Son olarak Atletico Madrid forması giyen Diego Costa, kariyeri boyunca çıktığı 476 karşılaşmada 181 gole imzasını atarken 71 de asist yapma başarısı gösterdi.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 32 yaşındaki deneyimli oyuncu, iki kez Brezilya Milli Takımı forması giydikten sonra İspanyol vatandaşlığına geçerek İspanya Milli Takımı'nda görev almaya başlamıştı.

Kaynak: Fotomaç