Beşiktaş'tan ayrılıyor... Son dakika Beşiktaş transfer haberleri 20 Aralık

Beşiktaş'tan son dakika transfer haberlerine göre bekleneni veremeyen Tyler Boyd'a yol göründü. Kara Kartallar'da Joao Paulo ve Marcelo'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş'tan ayrılıyor... Son dakika Beşiktaş transfer haberleri 20 Aralık

Son dakika Beşiktaş transfer haberlerine göre, Beşiktaş'ın sezon başında Portekiz kulübü Guimaraes'ten kadrosuna kattığı ancak beklenen performansı gösteremeyen Tyler Boyd'u Süper Lig ekiplerinden Konyaspor istiyor. Tyler Boyd, sezon başında Portekiz ekibi Guimaraes'ten 2.4 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.

"Evet görüştük"

Botafogo'da forma giyen Joao Paulo'nun menajeri, Beşiktaş ile transfer görüşmesi yaptığını açıkladı. rezilya basını, Serie A'nın sona ermesinin ardından Botafogo'da forma giyen Joao Paulo'ya yurtdışından transfer teklifleri gelirken bunlardan birinin de Beşiktaş olduğunu yazdı. MLS'ten de Seattle Sounders ve Atlanta United tarafından da takip edilen 28 yaşındaki orta saha için Beşiktaş'ın diğer takımlara göre daha önce davrandığı iddia edildi. Paulo'nun menajeri Manica Beşiktaş'ın transfer teklifiyle ilgili olarak; 'Beşiktaş ile görüşmelerimiz sürüyor.Resmi teklifin gelmesini bekliyoruz. Rakamları konuştuk. Amerika'dan da Joao Paulo'yu izlemeyen geldiler ancak henüz resmi bir teklif yok' açıklamasında bulundu.

Yok artık dedirten talep

Newcastle United'ın 44 milyon euro'ya aldığı Joelinton Beşiktaş'a önerildi. Ancak oyuncu için 1.5 yıllığına kiralama bedeli 5 milyon euro ve 7.5 milyon euro maaş istendi.

Devre arası transfer operasyonu hiçbir engeli kalmayan Beşiktaş, orta sahaya aradığı ismi Premier Lig’de buldu. Siyah-Beyazlı yönetim Burnley forması giyen İngiliz futbolcu Danny Drinkwater ile temas kurmuş durumda. Chelsea’den 6 aylığına kiralanan ancak rotasyonun gerisinde kaldığı için mutsuz olan 29 yaşındaki ismin yeni bir maceraya hazır olduğu ve Beşiktaş forması giymek istediği aktarıldı. Londra devi Drinkwater için 2017 yazında 38 milyon euro bonservis ödemişti. ngiliz orta saha oyuncusunun maliyetinin uygun olması ve sakatlık geçmişinin temiz olması nedeniyle transfere sıcak bakan Kartal, teknik direktör Abdullah Avcı’nın kararına göre adım atacak. Siyah-Beyazlılar’ın orta sahada tam aradığı isim olan Drinkwater’ın 1.5 sezon kiralanması gündemde… Öte yandan, İngiltere’de transfer için adeta pusuya yatan yönetici Erdal Torunoğulları’nın Türkiye’yi sallayacak isimlerle de temas halinde olduğu gelen haberler arasında.

Avcı'nın istediği futbolcu

Süper Lig’deki 6 maçlık galibiyet serisini Yeni Malatyaspor yenilgisiyle noktalayan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Abdullah Avcı ara transferde kadroya katılması planlanan oyuncuların özelliklerine değindi. Yeni Malatyaspor maçından sonra transfer çalışmalarıyla ilgili görüşlerini paylaşan deneyimli teknik adamın, yönetime sunduğu raporda ise “çok yönlü” bir ismin alınması talebinde bulunduğu belirlendi.

Guilherme bombası

Ligin asist kralı Malatyasporlu Guilherme, Beşiktaş formasını giymek istiyor. beIN Sports’un haberine göre; Guilherme Kartal’ın listesindeki ilk isim. ı. Teknik Direktör Abdullah Avcı da, hem merkez orta saha hem de kanatlarda oynayabilen ligin asist kralı Guilherme için yönetime olumlu rapor verdi. Yeni Malatya’da kiralık olarak oynayan başarılı oyuncunun sözleşmesinde özel çıkış maddesi bulunduğu da iddia edildi. Avcı’nın Başakşehir’de oynadığı dönemde de Brezilyalı oyuncuyu istediği belirtiliyor.

Eljif Elmas sürprizi

Yaklaşık 2 hafta önce Erdal Torunoğulları, İtalya’dayken Eljif Elmas’n babası Cevat’la bir araya gelmiş ama o dönemde görüşmenin üzerinde kimse durmamıştı. Elif’i Napoli’nin kiralık gönderilecek isimlerin yer aldığı listeye koyması, Beşiktaş’ın da Elif tarzında bir oyuncu aradığının ortaya çıkması kafalarda, “Eljif Elmas, Beşiktaş’a mı geliyor?” sorularının oluşmasına neden oldu. Bir başka soru ise Elif’in gelmesi durumunda Avcı’nın ihtiyacı olan Sosa tarzındaki oyuncu eksiğini doldurup, dolduramayacağı…

Güven Yalçın İtalya'ya mı?

Beşiktaş'ta bu sezon beklentilerin altında kalan Güven Yalçın için İtalyan menajerden sürpriz bir çıkış geldi. Genç futbolcuya komisyon aracılığıyla takım bulabileceğini iletti. İtalyan menajer Gardi, “5 milyon euro’nun üzerinde sattığım zaman yüzde 20 prim alırım” diyerek bir kez daha kapıya geldi. Güven’i, Verona’nın istediğini anlatan İtalyan menajerin şartları zorlayarak 8 milyon euro’ya kadar bir bonservis bedeli kazandırabileceğini ama 1.6 milyon euro’sunu alacağını söyledi.

Marcelo Lyon'dan ayrılıyor

Lyon sportif direktörü Juninho, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Brezilyalı stoper Marcelo'nun takımdan ayrılmak istediğini açıkladı. Rennes maçında Marcelo'nun ailesine hakaret edilmişti. Beşiktaş'ın başarılı oyuncuyla transfer görüşmesi yapması bekleniyor.

Etebo ve Boli sesleri

Fransız gazeteci Manu Lonjon, Beşiktaş'ın Stoke City forması giyen Etebo ve St. Truiden takımında forma giyen forvet oyuncusu Yohan Boli ile ilgilendiğini duyurdu. Twitter hesabından iki transfer gelişmesi birden duyuran Lonjon, devre arasında Siyah Beyazlıların iki oyuncu için girişimlerini hızlandıracağını açıkladı. Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları da devre arasında 1 veya 2 transfer yapacaklarını belirtmişti.

Beşiktaş'ta devre arasında kadroya dahil edilmesi beklenen Ajdin Hasic'in sözleşmesinde yer alan 2 milyon Euro'luk madde belirsizlik oluşturdu. Siyah-beyazlı yönetim bu parayı aşağıya çekmek isterken, devre arasında yabancı kontenjanını da santrfordan yana kullanmak istiyor.

Öte yandan Beşiktaş, Chelsea'den devre arasında ayrılması beklenen Michy Batshuayi ile de ilgileniyor. Siyah-beyazlı ekibin 1,5 milyon euro'luk bir kiralama teklifi sunması bekleniyor.