Beşiktaş'tan sezonun ilk iki haftasında yaşanan hakem hatalarına isyan

Beşiktaş kulübü ilk iki haftada yaşanan hakem hatalarına istinaden "Kamuoyuna Duyuru" başlığı altında açıklama yayınladı. Açıklamada Corendon Alanyaspor maçında görev yapan Yasin Kol'u bundan sonraki maçlarında istemediklerini belirtirken Yukatel Kayserispor maçında düdük çalan Ümit Öztürk üzerinden Merkez Hakem Kurulu (MHK)'yı hedef aldı.

Beşiktaş'tan sezonun ilk iki haftasında yaşanan hakem hatalarına isyan

Beşiktaş sezonunun ilk 2 haftasında Yukatel Kayserispor ve Corendon Alanyaspor maçlarında meydana gelen hakem hatalarına dair açıklama yayınladı. Siyah beyazlı kulübün her mecrada haklarını sonuna kadar savunacaklarının altını çizdikleri açıklamada dün oynanan ve 3-3 berabere biten maçtaki hakem kararlarının Türk Futbol Tarihi'ne kara bir leke olarak geçtiğini belirtti. Kulüp oyunun sahada kazanılmasına engel olarak camianın toplumsal huzuruna da kastedenleri şiddetle kınadığını dile getirdi.

"Kol" Meteforu

Yayınlanan açıklamada "Hakem Yasin Kol'un kolları" meteforu dikkat çekti. Siyah beyazlı kulüp Yasin kolun bir daha hiç bir maçlarında istemediklerini belirtirken genç hakemlerin önü açılması gerektiğini vurguladı. Başkan Ahmet Nur Çebinin "Hata yapacak gizli ajandası olmayan hakemler yapsın" açıklaması hatırlatıldı.

Başkan Çebi TFF'yi ziyaret edecek

Yasin Kol'un liyakatı ve niyetinden şüphe etiklerini belirten kulüp maçlarını yönetecek seviyeye nasıl geldiğinin cevabını beklediklerini ekledi. Açıklamanın sonunda Başkan Çebi'nin Federasyonu ziyaret edeceği ve yaşanan hataların takipçisi olacağı dile getirildi.

Beşiktaş'ın 2022/23 sezonu ilk iki haftasındakihakem hatalarına dair açıklamasının tamamı;

Beşiktaş'tan sezonun ilk iki haftasında yaşanan hakem hatalarına isyan - Resim : 1