“Besle kargayı oysun gözünü” sözü gerçek oldu! Avrupa’nın tanınmış ismini beslediği hayvanlar paramparça edip yedi

'Avrupa'nın Egzotik Joe'su' olarak da bilinen Jozef B. İsimli kişi Slovakya’daki hayvanat bahçesinde beslediği aslanlar tarafından öldürüldü. Jozef’in vücudunun bazı parçaları bulunamazken aslanların bu parçaları yediği belirtildi.

“Besle kargayı oysun gözünü” sözü gerçek oldu! Avrupa’nın tanınmış ismini beslediği hayvanlar paramparça edip yedi

Alınan bilgilere göre olay 16 Mayıs günü, Slovakya'nın Oskerda kentindeki küçük hayvanat bahçesinde yaşandı. 'Avrupa'nın Egzotik Joe'su' olarak da bilinen 56 yaşındaki Jozef B., baktığı aslanları beslemeye çalışırken bir anda hayvanların saldırısına uğradı.

ASLANLAR VÜCUDUNU BAZI PARÇALARINI YEMİŞ

Durumun bildirilmesi sonrası olay yerine polis ve acil sağlık ekipleri yönlendirildi. Polis ekipleri yaptıkları incelemede Josef B.’nin vücudunun bazı parçalarını bulabildi. Josef’in vücudunun bazı parçalarının ise aslanlar tarafından yendiği belirlendi.

“HAYVANLARA KÖTÜ DAVRANIYORDU”

Jozef B., hakkında konuşan bir yerli, "Çok kibirliydi, nasıl davranacağını bilmiyordu, hayvanlara kötü davranıyordu ve onların durumu çok kötüydü" dedi. Bir kadın yerel basına şunları söyledi: "Buraya düzenli olarak gelirdik. Kafese nasıl gidip aslanları nasıl beslediğini kendi gözlerimle gördüm. Ona her zaman korkup korkmadığını sordum ve o sadece onları bebekliklerinden beri beslediğini söyledi."

“Besle kargayı oysun gözünü” sözü gerçek oldu! Avrupa’nın tanınmış ismini beslediği hayvanlar paramparça edip yedi - Resim : 1

İKİ ASLAN ÖLDÜRÜLDÜ

Slovak polisler bu hafta parkta insan kalıntıları bulduktan sonra iki aslanı öldürdü.
Yerel makamlar, Jozef'in tüm aslanlarını ve kaplanlarını, hayvanlar için "uygun olmayan bir ortam" olduğu için hayvanat bahçesine koymayı düşünüyor.

SON DENETİM 2021’DE YAPILMIŞTI

Slovak makamları, hayvanat bahçesindeki son teftişin 2021'de yapıldığını ve şu anda ölen hayvan sahibinin o sırada belirsiz nedenlerle 2.000 € (1.470 £) para cezasına çarptırıldığını söyledi.