Onur Tarçın'a büyük onur

Müzikleri besteci Onur Tarçın tarafından yapılan Kızım Gibi Kokuyorsun filmi Doğu Avrupa Uluslararası Film Festivali'nde 'En İyi Film Müziği' ödülüne aday gösterildi.

Onur Tarçın'a büyük onur

Film müzikleri bestecisi Onur Tarçın, Olgun Özdemir'in yazıp yönettiği 'Kızım Gibi Kokuyorsun' filmi ile Doğu Avrupa Uluslararası Film Festivali'nde (East Europe International Film Festival) 'En İyi Film Müziği' ödülüne aday gösterildi!

Olgun Özdemir'in yazıp yönettiği, müziklerinde Onur Tarçın imzası bulunan 'Kızım Gibi Kokuyorsun' filmi Varşova'da düzenlenen Doğu Avrupa Uluslararası Film Festivali'nde (East Europe International Film Festival) 'En İyi Film Müziği' ödülüne aday gösterildi!

Onur Tarçın'a büyük onur - Resim : 1
Onur Tarçın

Türk, Amerikan ve Fransız ortak yapımı olan filmde Clemence Verniau, Çağlar Ertuğrul, Yılşen Özdemir, Şerif Sezer, Esin Civangil, Tolga Güleç, Deniz Arna, Muhammed Cangören ve Fehmi Karaaslan gibi isimler rol alıyor.

'Kızım Gibi Kokuyorsun' filmi yaşanan bir trajedinin ardından yolları kesişen Beatrice, Hevi ve İbrahim’in hikayesini ele alıyor.

Dünya prömiyerini Doğu Asya'nın en büyük film festivallerinden birisi olan ve bu yıl jüri başkanlığını Nuri Bilge Ceylan'ın yapmış olduğu Şanghay Uluslararası Film Festivali'nde yapan film, Türkiye prömiyerini ise önümüzdeki günlerde 7. Boğaziçi Film Festivali'nde gerçekleştirecek.

'Kızım Gibi Kokuyorsun" filmi tüm aile fertlerini Nice'deki IŞİD saldırısında kaybeden Beatrice'in, babasının vasiyeti üzerine cenazeleri göç ettikleri Antakya Vakıflı Ermeni köyüne getirmesi ile yollarının kesiştiği aynı örgütten mustarip Suriyeli Hevi ve ülkesine tatile gelmiş gurbetçi İbrahim'in bir umut yolculuğuna dönüşen hikayesini ele alıyor.