Kendilerini istihbaratçı olarak tanıtan çete dehşeti yaşattı

Beyoğlu'nda, esnafa kendisini 'istihbaratçı' olarak tanıttığı iddia edilen kişi ve yanındakiler, tehdit ve zorbalıkla ele geçirmeye çalıştıkları iki otele tabanca ve bıçakla baskın düzenledi.

Kendilerini istihbaratçı olarak tanıtan çete dehşeti yaşattı

Olay Beyoğlu'nda Şehit Muhtar Mahallesi Süslü Saksı Sokak'ta geçtiğimiz pazar günü 23.00 sıralarında geçti. Sokakta bulunan bir otelin ortaklarından biri olan Adnan S., kardeşleri Melik ve Faysal S. ve adamları ile birlikte kendisini istihbaratçı olarak tanıtarak yanlarında ve karşılarında bulunan iki otele baskın yaptı.

Ellerindeki silahlarla ve bıçaklarla darp ettikleri otel çalışanlarını yaralayan saldırganlar, ihbar üzerine olay yerine gelen polis tarafından yakalanarak tutuklandı. Polise verdikleri ifadeden sonra mahkemeye sevk edilen saldırganlardan Adnan S. ile kardeşi Melik S. tutuklanırken, diğer kardeş Faysal S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Can korkusu yaşıyorlar

Baskına uğrayan ve çalışanları darp edilerek yaralanan otellerin sahipleri, Adnan S. ile beraberindekilerin uzun süredir kendilerini tehdit ettiğini, zorbalıkla iş yerlerine el koymak istediğini iddia ettiler. Şimdiye kadar defalarca şikayetçi olmalarına rağmen saldırganların her seferinde serbest kalması nedeniyle daha da cesaretlendiklerini belirten işletme sahipleri can korkusu yaşadıklarını söylediler.

Kaynak: Mynet