Beypazarı'nda Ebru Yaşar fırtınası esti! Binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı

Ankara Beypazarı’nda festival coşkusu yaşandı. Türkiye’nin güçlü sesi Ebru Yaşar, festivalin finalinde fırtına gibi esti, 30 bin kişiye seslendi.

Ankara’da Beypazarı Belediyesi tarafından 26. Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Tarım, Kültür, Turizm ve Tarih Festivali düzenlendi. Binlerce kişinin bir araya geldiği festivalde büyük bir coşku yaşandı. 3 gün boyunca düzenlenen festivalde sokak sanatçıları sahne aldı, kaval dinletisi yapıldı. İlçe merkezinde yöresel gıda ve tarımsal ürünler stantları kuruldu. Festivalde düzenlenen okçuluk gösterisi nefesleri kesti.

Binlerce kişinin katıldığı festivalde geleneksel Beypazarı kıyafetleri defilesi, köy seyirlik oyunları, sarma, havuç paketleme, keçi sağma ve yemek yarışmaları düzenlendi. Çocuklara yönelik oyunlar ve animasyon gösterileri renkli görüntülere sahne oldu.

Beypazarı'nda Ebru Yaşar fırtınası esti! Binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı - Resim : 1

Ebru Yaşar fırtınası esti
Festivalin finalinde ise ünlü sanatçı Ebru Yaşar fırtınası esti. Türkiye’nin güçlü sesi sahnede hem coştu hem de coşturdu.  Yaşar, yeni ve eski birbirinden güzel şarkılarını 30 bin kişiye söyledi. Beypazarını sallayan ünlü şarkıcı kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Beypazarı'nda Ebru Yaşar fırtınası esti! Binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı - Resim : 2