Big Brother yıldızı Adele Roberts'tan acı haber: Kanserim

Big Brother yıldızı Adele Roberts'ın kanser olduğu ortaya çıktı. Şimdilerde BBC'de radyo programı yapan Adele Roberts'in iki haftadır yayına çıkmaması hayranlarının dikkatini çekmişti. Adele Roberts'ın kanser çeşitleri arasında kurtulması zor olan bir türle mücadele ettiği ortaya çıktı.

Big Brother yıldızı Adele Roberts'tan acı haber: Kanserim

Adele Roberts, sosyal medyadan açıklama yaparak bağırsak kanserine yakalandığını duyurdu.

BBC Radio 1'de sabah yayını yapan ünlü isim Adele Roberts, bağırsak kanserine yakalandığını söyledi ve ameliyat öncesi çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

 Sabah saatlerinin aranan radyo DJ'yi Adele Roberts hayranlarına kanser olduğunu daha bu ayın başında öğrendiği ve tümörün alınması için ameliyata hazırlandığını açıkladı.

Big Brother yıldızı Adele Roberts'tan acı haber: Kanserim - Resim : 2

42 yaşındaki yıldız isim "Şimdiye kadar görünüm olumlu ve tedavi olabileceğim için çok şanslı hissediyorum. Bu sadece yolculuğumun başlangıcı ama mücadele edeceğim" dedi.

Erken teşhis hayat kurtarır mesajı verdi

Robert paylaşımında "Her şey çok çabuk oldu ve böyle bir şey paylaştığım için çok üzgünüm ama umarım endişe duyan veya sessizce acı çeken herkese yardımcı olur.

"Son birkaç hafta içinde öğrendiğim gibi, kanserde 'normal' diye bir şey yok. Ne yazık ki her yaşta ve her zaman herkesi etkileyebilir. Ayrımcılık yapmaz. Erken teşhis hayatınızı kurtarabilir."daviye ihtiyacım olup olmadığına veya kanserin yayılıp yayılmadığına bakacağım.